Systemate - din digitale partner

Systemate leverer omfattende og specialudviklede softwaresystemer når en standardløsning ikke er tilstrækkelig! Vores kunder er blandt de førende i arbejdet med den grønne omstilling og en del af kritisk dansk infrastruktur, og som leverandør af stærke IT løsninger til dem, er vi stolte af, at være en del af den danske grønne omstilling.

Systemate er en af Danmarks førende it-virksomheder. Vi er specialiserede i at bygge omfattende og driftskritiske it-systemer op fra bunden. Det har vi gjort i over 20 år, og heldigvis har vi nogle af branchens dygtigste folk, der gør denne store opgave til en leg.

Vi har både kunder i den private sektor og i den offentlige sektor, og har i mange år været en prominent leverandør af skræddersyede softwaresystemer til den danske forsyningssektor.

Mange IT-virksomheder er meget brede, det er vi ikke. Vi er sindssygt specifikke på domænet; IT til den grønne omstilling og med speciale inden for forsyning og cirkulær økonomi. Når man vil være den bedste og den førende inden for et område, så bliver man nødt til at give afkald på alt det, der ikke er inden for det

Systemate har bl.a. leveret software til den danske energisektor, der er en del af kritisk dansk infrastruktur.

Systemate er et udviklingshus, der består af godt og vel 70 skarpe hjerner, der dagligt sidder og bygger den bedste software til vores kunder.

Vi leverer software, der spiller en direkte rolle i den grønne omstilling i Danmark – det vi kalder for Grøn Software. Med vores grønne software, bidrager vi til genbrug og genanvendelse i det danske retursystem, samt inden for grøn håndtering af udtjente elektriske og elektroniske produkter.

Vores kunder er blandt andet – Energi Danmark, Energinet, Evida, Vestas, Dansk Retursystem, elretur & Kamstrup.

Digital fremtidssikring – specialiserede one-of-a-kind softwaresystemer, der kan integreres med dine standardsystemer

Systemate er et udviklingshus, der består af omtrent 70 skarpe hjerner. Vores mål er at bygge software, der er fuldkommen tilpasset vores kunders behov – både nu og i fremtiden. Lige netop derfor består over 80% af Systemates samlede arbejdsstyrke af de dygtige folk, der bygger denne software.

På baggrund af det, tør vi godt sige, at softwaren er 100% i fokus hos Systemate.

Så uanset hvilken softwareløsning vores kunders forretning kræver, er det vores ypperste mål at være vores kundes vigtigste samarbejds- og sparringspartner på området for deres digitale fremtidssikring.

Systemate har en stærk platform, der kan bære vores kunder frem mod en digital sikker fremtid. Med specialudviklet software, der giver differentierede muligheder for at løse de driftskritiske udfordringer, der er bygget med de bedste teknologier, der sikre en fleksibel og fremtidssikret platform.