Stort engagement bag langt samarbejde

Dansk Retursystem A/S blev grundlagt i 2000 og stod fra starten med et meget konkret it-projekt, som skulle sættes i søen. Der skulle opbygges en infrastrukturløsning til indsamling af afregningsdata fra alle flaskeautomater i Danmark. Løsningen var både dengang og i dag helt grundlæggende for det arbejde, som skal udføres i Dansk Retursystem.

Hos Dansk Retursystem A/S arbejdes der hårdt på, at få genanvendt så mange flasker og dåser som overhovedet muligt. Lige nu kommer mere end 9 ud af 10 retur i pantsystemet, og alene i 2019 var det genanvendte pant med til at spare klimaet for 150.000 tons CO2.

Hos Dansk Retursystem ser de også i mod digitale løsninger, der kan være med til at understøtte det grønne arbejde og øge antallet af genanvendte flasker og dåser. Software er en essentiel det af hele værdikæden ved DRS.

Siden 2000 er der kommet flere og flere it-løsninger til, som tiden er gået og nye behov er kommet, og i dag arbejder vi på fem konkrete projekter med Dansk Retursystem.

• Produktionssoftware til styring af deres tællelinjer.
• Arbejder på CS bokse til pantmaskiner i butikkerne.
• Support på CS server software.
• Greenfield Software, der er til Dansk Retursystems nye pantfabrik.
• Systemer til nye pantstationer.

Vi prioriterer at være en større kunde hos vores leverandører. Det har vi rigtig gode erfaringer med. Hos Systemate oplever vi engagement i vores forretning både fra de daglige kontaktpersoner og virksomhedens øverste ledelse.
Dansk Retur System

Systemate har håndteret alle områder med stor sikkerhed i løbet af de mange års samarbejde. Med en Application Management tilgang er Dansk Retursystems løsning løbende udviklet med udgangspunkt i at understøtte både nye tekniske og forretningsmæssige muligheder således, at Dansk Retursystem til hver en tid står med en gennemtænkt og tidssvarende løsning.