Azure/Cloud

Azure til forsyningssektoren.

Hvad er Azure?

Microsoft Azure er en samling af cloudtjenester, der stiller mere end 200 services og platforme til rådighed. Med Azure kan du skabe og administrerer din platform på tværs af services i skyen eller hvis ønsket lokalt. Det giver en øget agilitet og omstillingsparathed for en virksomhed. Microsoft Azure understøtter alle operativsystemer og sprog som eksempelvis Windows, SQL Server, C#, Linux og Java. Det betyder at Azure kan anvendes som et supplement til det, der allerede er skabt i jeres virksomhed.

Azure er den største cloud-baseret databahandlingsplatform, der med en åben kildekode kan give jer en forbedret anvendelse af de værktøjer og færdigheder i allerede har og kan køre alle programmer via jeres egne datakilder og operativsystem.

Azure tjenesterne spænder potentielt over hele levetiden for et udviklingsprojekt – fra opstart til idriftsættelse. Systemate kan hjælpe med at sikre et skalerbart og fremtidssikret projekt, hvor din platform giver dig muligheder for at skalere alt efter de behov virksomheden støder på.

Hvorfor Azure til forsyning?

I forsyningssektoren findes der mange specifikke problemstillinger, hvor Azure vil give rigtig god mening at anvende, da der er løsninger i platformen, der håndterer disse rigtig godt. Det er områder som eksempelvis:

  • Sikkerhed
  • Fleksibilitet
  • Skalerbarhed
  • Håndtering af store datamængder, herunder tidsserier.
Hos Systemate har vi en stor erfaring med Azure værktøjskassen, og med vores lange tætte relation til forsyningssektoren kan vi hjælpe dig med at få udvalgt de rette Azure teknologier til lige netop dit behov.

Med Azure har du samtidig en fleksibel og dynamisk platform, der kan skaleres alt efter dine behov for kapacitet og hastighed, så vi er sikre på, at du altid er dækket efter de krav forretningen må have i aktuelle situationer.

Med Azure kan du

  • Fokusere på innovation, da du kan frigive ressourcer i forhold til lokale løsninger, der kræver vedligehold og hardware opsætning. Din IT-afdeling kan derfor bruge tiden på innovation og forretningsudvikling.
  • Optimere dine omkostninger, da Azure giver dig fleksibilitet, og du derfor kun behøver betale for dit reele forbrug, og slipper for dyre investeringer i hardware. Ved at udnytte din infrastruktur fuldt ud og løbende administrere dit Azure-forbrug strømliner du forretningen og sikrer omkostningseffektivitet.
  • Være fleksibel og opnå en skalerbar løsning i Azure, der giver dig mulighed for at være dynamisk på dine behov i forhold til dine workslows spidsbelastninger. Med fleksibiliteten kan du reagere hurtigt, og ændre eller justere dine ressourcer i løsningen.
  • Få en ekstra sikkerhed, da avanceret cybersikkerhed er en integreret del af Azure, hvilket hjælper dig med at beskytte din virksomhed mod trusler.

Hvorfor Systemate og Azure?

Systemate har stor erfaring med Azure og har særligt store kompetencer med teknologien anvendt i forsyningssektoren, hvor vi har løst mange projekter for vores kunder i særligt energibranchen. Vores kollegaer han mange års erfaring med arkitektur og udvikling af softwareprojekter  i domænet på .Net, der kan betegnes som rygraden i selve Azure udviklingsplatformen.

Systemate har udviklet og designet en række skalérbare og fremtidssikrede Azure-løsninger, og det kan vi også hjælpe dig med. Vi følger løbende med i udviklingen af Azure platformen og de services der tilbydes. Dermed kan vi sikre, at vi altid er med på den seneste udvikling i Azure stacken.

Vi leverer blandt andet løsninger med Azure teknologier til Energinet, Nordic RSC og Energi Danmark, hvor vi anvender en lang række af Azure teknologier.

Samtidig er Systemate Microsoft Gold Partner, hvilket sikrer at vi holder vores kollegaer opdateret via cetificeringer løbende.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne i Microsoft Azure.

Jan Højgaard Rasmussen

Lad os hjælpe dig videre

Jan Højgaard Rasmussen er klar til at hjælpe dig med at komme videre. Kontakt mig endelig for opklarende information.

 +45 42 48 84 84

 jhr@systemate.dk