Hvordan vi gør

Hos Systemate tager vi softwareudvikling alvorligt. Vi prioriterer høj faglighed, høj kvalitet og godt håndværk højt.

Vi stræber efter at lave software, der holder i mange år frem.

Det betyder også, at vi ikke udvikler software efter en ”one size fits all”modelI stedet arbejder vi agilt, hvilket for os ikke bygger på én bestemt metode eller model, men tværtimod handler om at tilpasse projektprocesser og –kulturer til det enkelte projekt. 

Vi baserer os overordnet på Microsoft-teknologier som .NET Core, Azure serverless-platformen samt NoSQL-databaser. Vi arbejder blandt andet med metoder som Continuous Delivery og Continuous Integration, og vores softwareudvikling foregår med fokus på kvalitet, testdækning og simpel kode.  

 

Det bedste argument vinder

Vi stræber efter at være et af branchens dygtigste softwarehuse, og det bliver vi kun ved at have de dygtigste medarbejdere, der stiller de kritiske spørgsmål og som insisterer på at Systemate hele tiden udvikler sig til det endnu bedre. 

Vi bygger nemlig software efter princippet om, at det bedste argument vinder. I den forbindelse er det yderst vigtigt for os, at vi har kollegaer, der både har holdninger til hvordan god software skal bygges og som har lyst til at gå ind i dialogen omkring hvorfor man burde gøre det ene fremfor det andet. For at fordre en dynamisk og udfordrende udviklingskultur, er det vigtigt for os at investere i faglige arrangementer og videreudvikling. Vi prioriterer kompetenceudvikling af vores medarbejdere, og vi er stolte af, at vores medarbejdere ikke kun deltager i debatten – men er med til at forme den.  

Jan Højgaard Rasmussen

Lad os hjælpe dig videre

Jan Højgaard Rasmussen er klar til at hjælpe dig med at komme videre. Kontakt mig endelig for opklarende information.

 +45 42 48 84 84

 jhr@systemate.dk