Karriere i Systemate

Hos Systemate vil vi både have branchens dygtigste kollegaer og markedets gladeste kunder!

Her hos Systemate vil du opleve at arbejde i en moderne og ambitiøs it-virksomhed, hvor målet er at blive Danmarks førende leverandør af digital vækst. Vi sætter en stor ære i at arbejde tæt sammen med vores kunder, og vi bliver yderst stolte når vores kunder opfatter os som deres eksterne udviklingsafdeling.

Vi er en virksomhed, der gør meget ud af at holde os opdateret på de nyeste teknologier og metoder, og faciliterer med glæde, at vores dygtige medarbejdere gør præcis det samme.

Har du et ”Owner’s Mindset”?

Hos Systemate stræber vi efter at kultivere et helt bestemt mindset hos vores medarbejdere, nemlig det vi kalder for Owner’s Mindset.

Et Owner’s Mindset betyder, at du har den attitude, der driver dig til at føle ejerskab over dine projekter og deres resultater, ikke blot for anerkendelsens skyld, men til fordel for alle i virksomheden. Med et Owner’s Mindset springer du til handling når dit team har brug for det, og peger ikke fingre når tingene går i ged – og det gør de!

Indstillingen er nemlig, at det er bedre at prøve noget nyt og at fejle hurtigt, end ikke at prøve overhovedet. Så længe der er en lyst at forbedre det, der allerede er godt, så skal vi nok komme langt.

Vi bliver altid glade når en potentiel ny medarbejder henvender sig til os

Så synes du, at Systemate virker som en spændende virksomhed for dig, skal du ikke tøve med at skrive eller ringe til os…

… Og dette gælder både når det er en uopfordret henvendelse eller på baggrund af et konkret stillingsopslag.

Lige nu søger vi

Jan Højgaard Rasmussen

Lad os hjælpe dig videre

Jan Højgaard Rasmussen er klar til at hjælpe dig med at komme videre. Kontakt mig endelig for opklarende information.

 +45 42 48 84 84

 jhr@systemate.dk