Hvem vi er

Hos Systemate vil vi både have branchens dygtigste kollegaer og markedets gladeste kunder!

Vi er en stor flok glade kollegaer på godt og vel 100 IT-entusiaster.

80% af vores samlede arbejdsstyrke arbejder direkte med softwareudvikling, og derfor tør vi godt sige, at softwareudvikling er 100% i fokus hos Systemate.

Når du møder os, vil du opleve en gruppe passionerede og entusiastiske kollegaer, der tager et fælles ansvar for altid at udvikle den bedst mulige softwareløsning. Vi nyder hele tiden at blive dygtigere sammen og at holde den faglige fane højt. Hos Systemate bliver intern vidensdeling og faglig udvikling derfor prioriteret enormt højt.

Vi vil også gerne have kollegaer, der tager et ansvar i deres arbejde. I den forbindelse stræber vi efter at kultivere et helt bestemt mindset hos vores medarbejdere, det vi kalder for et Owner’s Mindset.

Har du et Owner’s Mindset? 

Et Owner’s Mindset betyder, at du har den attitude, der driver dig til at føle ejerskab over dine projekter og deres resultater. Ikke blot for anerkendelsens skyld, men til fordel for alle i virksomheden. Med et Owner’s Mindset springer du til handling, når dit team har brug for det og peger ikke fingre når tingene går i ged – og det gør de! Ved Systemate ved vi, at projekterne lykkes bedst, når medarbejderne har mest muligt ansvar. Vi tror vi ikke på micromanagement, men på at den enkelte medarbejder trives bedst med ejerskab og ansvar – og naturligvis med kompetente kollegaer, der altid står klar med hjælp og sparring undervejs.  

Indstillingen er samtidig, at det er bedre at prøve noget nyt og at fejle hurtigt, end ikke at prøve overhovedet. Så længe der er en lyst at forbedre det, der allerede er godt, så skal vi nok komme langt. 

Det er vigtigt at have det sjovt sammen 

Hos Systemate elsker vi at have det sjovt med hinanden. Vi forstår vigtigheden af, at vi kender hinanden uden for kontorets seriøse rammer og gør derfor utrolig meget ud af at skabe nogle fede og anderledes sociale personalearrangementer, som alle har lyst til at deltage i. Vi er alle forskellige, og derfor er vores arrangementer det samme. Vi holder alt fra quizzer, konkurrencer og fredagsbare til faglige hyggeprojekter, og håber på den måde, der er noget, enhver kunne have lyst til at deltage i.  

Formålet er nemlig frem for alt, at vi har det sjovt sammen, og at vi lærer hinanden at kende. Dermed skaber vi det sociale fundament for et endnu tættere sammenhold i organisationen – både inden for og uden for arbejdstiden. 

Jan Højgaard Rasmussen

Lad os hjælpe dig videre

Jan Højgaard Rasmussen er klar til at hjælpe dig med at komme videre. Kontakt mig endelig for opklarende information.

 +45 42 48 84 84

 jhr@systemate.dk