Systemate vinder rammeaftale med Evida.

7/4 2021
Vi er stolte og superglade for at kunne annoncere, at Systemate har vundet udbuddet om at komme på rammeaftalen vedrørende IT-konsulenter til Evida med levering af ydelser til deres digitale innovation. Systemate blev bedømt til at have det bedste tilbud, i forholdet kvalitet og pris ud fra Evidas kriterier.

Hos Systemate har vi i længere tid haft et stort fokus på forsyningssektoren, og at kunne levere de bedste løsninger til netop dette domæne. Derfor er en samarbejdspartner som Evida naturligvis ekstra interessant, og særligt fordi, opgaverne omkring den digitale innovation, læner sig op af Evidas arbejde for at understøtte den grønne omstilling, der er en vigtig del af Evidas målsætning, og et fokusområde Systemate har haft igennem de seneste år.

Rammeaftalen løber de næste 5 år, og går på levering af konsulentydelser til evida, på projekter, der skal være med at udvikle nye innovative systemer til Evida og deres brugere. Evida er som en del af det danske gasnet, kategoriseret som kritisk dansk infrastruktur. De leverer i dag gas til mere end 400.000 danske hjem og virksomheder, hvor gasnettet står til rådighed for den grønne omstilling i energisystemet. Evida leverer blandt andet biogas, brint og andre grønne gasser til brug  i busser og lastbiler, fabrikker og industri og til at lave varme og varmt vand i danskernes hjem. Andelen af grøn gas i nettet er ca. 20 procent, og det tal forventer vi vil være 30 procent i 2023. I Systemate ser vi i den grad frem til, at kunne byde ind med vores kompetencer i forhold til at levere knaldgod software til danske forsyningsselskaber og den grønne omstilling.

Vi siger tak for tilliden og velkommen til Evida som ny samarbejdspartner hos Systemate.