Systemintegration

I Systemate har vi stor erfaring med integration mellem systemer, og uanset systemer, platforme eller data der anvendes, kan vi hjælpe dig med at få optimeret dine processer.

Mange systemer mange data 

I mange organisationer har forskellige systemer en vigtig rolle i de enkelte afdelinger, hvor deres processer er afgørende for det arbejde de laver. Men ofte bliver data mellem systemerne ikke håndteret automatisk, hvilket kan give mange manuelle arbejdsgange eller gøre data ikke bliver opdateret i de forskellige systemer. Det kan give dårlige data eller mangelfulde oplysninger på kunder, ordre, faktura m.m.

Automatiseret integration giver automatisk fordele 

Ved at få lavet en automatiseret systemintegration mellem systemerne, få du sikkerhed for at data altid er opdateret på tværs af dine platforme. Ved at få automatiseret denne integration mod både interne og eksterne systemer, nye og gamle teknologier, kan du slippe for en lang række manuelle processer, og få nedsat din risiko for mangelfulde data og frigive ressourcer til andre mere værdifulde opgaver. 

Best of Breed giver oftest mening 

Da der ofte er en forskel i eksisterende systemer og teknologier der er anvendt, ser vi vores første opgave i, at finde frem til den rigtige løsning for netop jeres systemintegrationsbehov. Når vi har kortlagt de platforme I har et behov for at få udvekslet data imellem, kan vi finde frem til den præcise løsning, der vi give jer mest værdi. Om der er tale om Service-Bus eller punkt-til-punkt integration, kommer and på jeres systemer og behov. En bedste løsning til jeres processer, skal vi nok finde. 

Proces – Problemstilling – Løsninger  

Hos Systemate har vi i mange år arbejdet med forsyningsbranchen, og har lavet mange integrationer til vores kunder i branchen. Det er vores erfaring, at vi kommer bedst i mål ved at følge nogle simple processer. 

  1. forstå problemstilling
  2. kortlæg arbejdsgange
  3. identificer data og datamængden
  4. løsningsdesign
  5. implementering og test og idriftsættelse (Hvis Systemate vælges som leverandør).

Ved at anvende denne simple proces, kan vores kunder hurtigt finde en sikkerhed i et kortlagt løsningsscenarie, der giver dem et overblik af opgavens omfang i ressourcer og tid. 

Systemate har prøvet det hele 

I Systemate har vi igennem mange år arbejdet med forsyningssektoren og de mange forskelligartede platforme og data, nye som gamle, der skulle sende informationer på tværs af organisationer og/eller med eksterne systemer, private som offentlige. Ved at have et indgående kendskab til branchen og den type data, der som oftest er forretningskritiske her, kan vi hurtigt i samarbejde med dig, finde frem til den løsning, der bedst kan give din organisation mest værdi. 

Systemate kender jeres data 

Vores lange samarbejde med branchen gør, at vi har de bedste forudsætninger i markedet, for at kunne lave de bedste integrationsløsninger til dit behov. Vi kender data, vi kender systemerne og vi har lavet integrationerne før. Derfor har vi de redskaber i værktøjskassen der skal til, for at sikre dig den bedste udgang på dit integrationsprojekt, så du er sikret maksimal værdi. 

Vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde dig? Kontakt vores kollega allerede i dag. 

Jan Højgaard Rasmussen

Lad os hjælpe dig videre

Jan Højgaard Rasmussen er klar til at hjælpe dig med at komme videre. Kontakt mig endelig for opklarende information.

 +45 42 48 84 84

 jhr@systemate.dk