ONLINE-platform sikrer en teknologisk opdateret, effektiv og meget skalerbar systemplatform.

ONLINE-platformen anvendes hos Energi Danmark, deres ejere (syv energiselskaber) og hos uafhængige salgsselskaber til administration af prisberegning, tilbud, kontrakter, el-handler og risikostyring. Systemet er i samarbejde med Systemate specielt udviklet til Energi Danmark og indeholder således produkter og services, som er skræddersyet til de konkrete behov. ONLINE-platformen er udviklet til el-handel med virksomheder og med professionelle indkøbere som kunder.

”Vi har således gennem alle årene haft et rigtig godt samarbejde med Systemate om både den løbende udvikling og vedligeholdelse af ONLINE-platformen. De har netop de rette kompetencer og den rette erfaring til at løse vores opgaver med stor fokus på at sikre et teknologisk up-to-date- system som fungerer smidigt og effektivt og som også kan skaleres i takt med vores vækstambitioner.”
Systemchef Thomas Bech Pedersen

Fremtidssikret system

ONLINE-platformen fungerer også som fundament for Energi Danmarks vækststrategi, og der er derfor høje krav til systemets skalerbarhed. Systemet lever op til disse krav og kan understøtte udviklingen af nye produkter samt nye europæiske datterselskaber i det tempo, som koncernen ønsker at udvikle nye markeder i.

Senest er tilføjet en funktionalitet, der sikrer at ONLINE kan håndtere fastpriskontrakter der er efterspurgt i kølvandet på nye PPA (Power Purchase Agreement) aftaler, der sikre kunderne lange aftaler med mulighed for alternativ og grøn strøm.