Sikkerhed i forsyningssektoren

Store dele af forsyningssektoren har forretningsområder der er klassificeret som kritisk dansk infrastruktur, hvor der stilles store krav til sikkerhed for at kunne garantere stabil drift.

Vi har set, at sektoren er mål for angreb fra eksterne trusler, og der har forhøjet kravene til at se på den digitale sikkerhed i branchen, da mange af de teknologiske platforme er ved at være forældende. Derfor er det et voksende behov for at tænke sikkerhed ind i nye løsninger.

IT-sikkerhed

Når der investeres i nye platforme, er det essentielt at se på teknologierne bag, da vi gennem anvendelse af korrekte teknologier kan være med til at give en fremtidssikret løsning, hvor der effektivt lukkes af for mulige angreb. Om det er lokalt eller der vælges cloud løsninger, kan Systemate hjælpe med at vælge de rette teknologier, der giver din organisation en sikkerhed og tryghed i løsningens struktur og opbygning.

Hos Systemate følger vi de standarder, der er på området, og holder os konstant opdateret på disse. Dermed kan vores kunder være på forkant med alle opdaterede standarder, og have en ekstra sikkerhed i deres infrastruktur.

Stort domænekendskab

Hos Systemate har vi bevæget os i forsyningssektoren i 10+ år, og vi har derfor et stort kendskab til domænet og de krav der er til sikkerhed i sektoren og i kritisk dansk infrastruktur. Ved at vælge Systemate som teknologisk partner, kan I derfor finde tryghed i de løsninger vi leverer, da de kommer med en indbygget høj sikkerhed.

Vi har blandt andet laver løsninger med indbygget sikkerhed til Energinet, Nordic RSC og Energi Danmark.

Vil du vide mere om, hvordan Systemate kan hjælpe dig med at få teknologiske løsninger med høj sikkerhed?

Jan Højgaard Rasmussen

Lad os hjælpe dig videre

Jan Højgaard Rasmussen er klar til at hjælpe dig med at komme videre. Kontakt mig endelig for opklarende information.

 +45 42 48 84 84

 jhr@systemate.dk