Systemate indgår partnerskab med Dynamicweb

29/6 2018
Partneraftalen indeholde et gensidigt samarbejde omkring web. E-commerce og PIM rettet mod forskellige kundesegmenter i Danmark

Hos Systemate fortsætter vi med, at ruste os til en bedre service af vores kunder. Derfor passer det rigtig godt ind i vores strategi, at indgå et partnerskab med Dynamicweb, så vi kan dække det behov hos vores kunder også. Fremover vil vi kunne tilbyde vores kunder løsninger i høj kvalitet, der løser behov inden for web, E-commerce og PIM.

Vi ser frem til, at allerede på den anden side af sommerferien, at kunne præsentere flere tiltag, der hjælper vores kunder i den rigtige retning igennem seminarer, webinarer og casebeskrivelser, der kan skabe mere digital værdi for danske virksomheder.

Dynamicweb er en All-in-One platform, der samler CMS, Webshop, PIM og Marketing i én løsning, som gør dig i stand til at skabe effektive kundeoplevelser på tværs af digitale kanaler. Tusindvis af virksomheder anvender Dynamicweb til at drive mere end 12.000 websites, og de udvider løbende deres services.

Du kan læse meget mere om Dynamicweb her.