Velkommen til VISUE

25/3 2022
Systemate vinder rammeaftale og første projekt

Systemate er glade og stolte over, at kunne byde VISUE velkommen som ny kunde i huset, efter vi er kommet på en rammeaftale ved dem og har vundet den første opgave.

VISUE er startet i 2011 af 13 forsyningsselskaber med en vision om at skabe værdi for både forsyningsselskaberne, deres kunder og samfundet som helhed. Ved hjælp af de bedste faglige kompetencer og innovative løsninger varetages overvågning og sikker drift af selskabernes systemer og services, og med deres 1.8 millioner målepunkter, har de en central rolle i den grønne omstilling, hvor grøn energi spiller en større og større rolle.

I Systemate arbejder vi med software til forsyningssektoren og fokus på software til den grønne omstilling, og det er her vores kernekompetencer kommer bedst i spil. Derfor er vi også ekstra stolte af at få en kunde som VISUE ind i huset, da de passer perfekt ind i det kundesegment, Systemate har identificeret som vores kernekunder.

Rammeaftalen løber over de næste 8 år, og dækker indkøb af it-ydelser til VISUE og deres arbejde for de 13 medlemmer af forsyningsselskaber, med samlet 1,8 millioner målepunkter i dag.

”Rammeaftalen skal være med til, at VISUE er sikret de bedste kompetencer til at løfte de digitale investeringer, der skal understøtte forretningen i løbet af de næste 8 år. Vi glæder os til at komme i gang med eltilmelding.dk, der er første projekt under aftalen, og skal være med til at sætte standarden for de moderne og fremtidssikrede løsninger VISUE har brug for. Systemate kommer med nogle stærke kompetencer i domænet, og vi ser frem til et godt samarbejde med dem.”
 – Claus Bisgaard Lund, CEO, VISUE

Systemate skal lave den nye ”eltilmelding.dk”, der skal bruges af VISUE’s 13 medlemsvirksomheder og elinstallatører til indberetning af målpunkter. Denne helt nye løsning, skal sikre at VISUE’s medlemmer får en platform, der kan løse den skalering som den Grønne Omstilling komme til at medføre, da systemet skal kunne håndtere 2.500.000 målepunkter på tværs af landet.

Med en moderne og fleksibel cloud løsning, hvor der kommer til at være fokus på sikkerhed og mulighed for skalering til de fremtidige behov i den Grønne Omstilling. Denne nye platform understøtter dermed også det arbejde, VISUE og deres medlemmer har gang i med at forberede til et udvidet elektrificeret samfund.

Vi ser frem til at komme i gang og til det samarbejde med VISUE og deres medlemmer i løbet af denne rammeaftale og som dette projekt er starten på.

Tak til VISUE for tilliden, vi er sikre på I ikke bliver skuffet, for i Systemate er vi eksperter i energidata.