Software skræddersyet til dit behov

Få jeres digitale behov dækket

Det er ikke alle digitale behov, der kan dækkes til fulde i et ERP system, derfor kan det være nødvendigt, at få specialudviklet nogle systemer, der kan løse digitale udfordringer.

Systemate kan tilbyde ekstra udvikling i områderne omkring jeres ERP – så I får mest muligt ud af jeres platform og udnytter alle mulighederne i virksomheden. Alt afhængigt af jeres behov kan vi enten bygge moduler og lave integrationer til jeres nuværende ERP-system eller bygge et helt nyt system fra bunden.

Hurtigt, nemt og smidigt

Vi ved, at virkeligheden og hverdagen ofte kræver hurtig omstilling – og at vores kunders
ønsker og behov ændrer sig. Derfor arbejder vi med en agil og fleksibel tilgang til softwareudvikling. Det betyder, at vi lynhurtigt kan omstille os og løbende tilpasse udviklingsprojektet til de nye behov.

Hos Systemate har vi et ønske om, at I kommer hurtigt og sikkert på markedet med jeres nye løsninger. Ved større udviklingsprojekter leverer vi derfor ofte jeres software lidt ad gangen (Continuous Delivery).

På den måde kan vi sikre, at løsningen implementeres
uden risiko for nedbrud – safe and sound.

Vi tilbyder hele pakken

Hos Systemate har vi kompetencerne til at levere hele pakken:

 • Integration mellem systemer
 • Integration og udvikling af apps/moduler (som ikke understøttes af ERP)
 • Integration og udvikling af IoT-løsninger
 • Machine Learning til bearbejdning af data
 • Kundespecifik og skræddersyet software

Hvad kan vi hjælpe jer med?

Blandt vores kernekompetencer er system- og softwareudvikling, vedligeholdelse og support af kundespecifikke og forretningskritiske løsninger. Med et glimt i øjet kunne man sige at: “Vi automatiserer regneark”

Med dette udgangspunkt laver vi applikationsudvikling og systemintegration imellem alle tænkelige systemer som ERP, CRM, CMS, Business Intelligence, WMS, mobile platforme, distribuerede systemer m.v.
I menuen til venstre ses et udvalg af løsningstyper og domæner som udgør vores primære kompetencer og erfaring.

Teknologier der virker

Systemate er et Microsoft-certificeret systemintegrationshus hvor omdrejningspunktet er udvikling af applikationer i .NET og C#. Derudover arbejder vi naturligvis med en lang række andre væsentlige Microsoft-teknologier.

Din software udviklingspartner

Hos Systemate kan du få udviklet og skræddersyet alle former for softwareapplikationer til de konkrete behov, du og dine kunder har. Vores speciale er hurtig levering kombineret med høj kvalitet – det vi kalder “Better Software Faster®”.

Årsagen til at vi både kan levere hurtigt og i høj kvalitet er, at vi siden 2004 har arbejdet intenst og vedvarende med effektivitetsoptimering ved hjælp af principperne fra Lean. Dette er koblet med en agil, iterativ og teambaseret tilgang der til stadighed fokuserer på at skabe maksimal værdi for vore kunder. Samtidig har vi et setup, der understøtter Continuous Delivery og Continuous Integration, som sikrer vores kunder, at de ikke køber katten i sækken.

Kunde på flere måder

I Systemate har vi et strategisk fokus på kunder der har et behov for hjælp til drift, support og udvikling af det samlede applikationslandskab – også kaldet Application Management Services (AMS), men derudover vil vi også meget gerne være et fleksibelt supplement til din egen udviklingsafdeling eller den eksterne partner som gennemfører et komplet softwareudviklingsprojekt.

 • som gennem tæt dialog, opbygger viden om kundens forretning
 • som med effektive processer, omsætter denne viden til løsninger
 • som med engagerede medarbejdere, kontinuerligt stræber efter forbedringer
 • som ved fleksibilitet og omkostningsfokusering, driver en profitabel forretning.

Systemate tilbyder:

 • Application Management Services (Vi varetager jeres domæne og udvikler jeres systemer)
 • Software udviklingsprojekter
 • Softwarekonsulenter

Har du en udfordring med et udviklingsprojekt og spekulerer på, om et samarbejde med Systemate kunne være en mulighed, så kontakt os. Det koster dig ikke noget, og det gør et indledende møde om behovsafklaring heller ikke.

Jan Højgaard Rasmussen

Lad os hjælpe dig videre

Jan Højgaard Rasmussen er en af vores specialister på området og sidder klar til at rådgive og hjælpe dig videre.

 +45 42 48 84 84

 jhr@systemate.dk