Grøn omstilling gennem digitalisering

1/1 2021
Hos Systemate laver vi knaldgod software. Men vi vil mere end det. Vi vil være med til at gøre en forskel. Ikke kun for vores kunder, men også for vores samfund som helhed. Derfor har vi købt ind på missionen omkring hele den grønne omstilling, som vi gennemgår som samfund i Danmark i denne tid og de kommende mange år.

Hvis de klimamål der er opsat for at reducere CO2 med 70 pct. skal nås inden 2030, skal der turbo på udviklingen af nye digitale teknologier. IT kommer til at være en essentiel del af den omstilling mange danske virksomheder må gennemgå, for at kunne leve op til de krav, der må komme i de kommende år til deres grønne mål. Der skal turbo på udvikling og implementering af nye digitale løsninger i form af datadrevne løsninger, digitale service-platforme og smarte enheder, der kan være med til at reducere udledningen.

Så ved Systemate er det ikke nok for os, at vi i dag er Co2 neutrale i vores anvendelse af strøm. At vi er flyttet ind i et miljøcertificeret kontorbyggeri. Vi vil også være en aktiv deltager i den omstilling, som vores nuværende og kommende kunder skal igennem.

95% af vores omsætning ligger i dag allerede ved kunder, der er blandt de førende virksomheder i denne grønne omstilling i Danmark, hvor vores software bliver brugt til at understøtte de opgaver, der uundgåeligt vil komme i takt med voksende krav til at opfylde klimamålsætningerne. Systemates målsætning er, at udbygge vores rolle som en af de bedste leverandører af grøn software i Danmark.

Vi hjælper vores kunder med grøn software: Se hvem vi hjælper hvordan.

Vi er stolte af den position vi allerede indtager, og det er en strategisk målsætning for os, at styrke denne position, så vi også fremadrettet kan være med til at gøre en forskel. Vi investerer i vores kunder, på samme måde som de investerer i vores software. De langsigtede relationer vi har opbygget i domænerne inden for forsyning som energi og cirkulær økonomi, har gjort, at vi igennem de sidste 20 år, har opbygget en stor forståelse af, hvilke digitale redskaber vi skal anvende for at løse de udfordringer, vores kunder sidder med.

Det er vores målsætning, at være en aktiv spiller i opgaven for at opfylde de krav til 2030 og 2050, der er stillet til vores samfund. Vi tror på, at det kan gøres, så vi ikke bare kan bevare de goder vi har opbygget i Danmark, men kan styrke vores position som en førende nation på området, der vil stilles os i en position, hvor vi kan efterlade et endnu bedre samfund end det vi har overtaget. Her er vi helt på linje med Dansk Industris plan – sammen skaber vi grøn vækst.

Systemate er klar til at hjælpe med dig med din grønne omstilling.

Fordi IT betyder noget.