Vi søger Kanban / Scrum master til distribueret team (til trekantsområdet)

12/6 2019
Hos Systemate har vi en målsætning om at levere softwareløsninger af højeste kvalitet. Vi vil gerne være kendt for et højt fagligt niveau og fokuserer konstant på at forbedre både vores produkter, processer og kompetencer. Vi står og skal til at bygge nye systemer til vores kunders fremtid, og du er måske den vi mangler til vores team!

Systemate arbejder med en bred portefølje af kunder og interessante opgaver inden for kundespecifik softwareudvikling, og det er kendetegnende for vores virksomhed, at vi opbygger langvarige kunderelationer.

Systemate har en solid økonomi, er i vækst og har masser af spændende planer for fremtiden. Vi søger derfor en Kanban / Scrum master, som sammen med 60 dedikerede kollegaer har lyst til at udvikle software, der oversætter komplekse forretningsprocesser til værdiskabende kundeløsninger.

Vi har en del meget spændende projekter i pipeline, og derfor mangler vi dygtige og dedikerede kollegaer til at forberede vores team til opgaverne. Måske det er dig?

En god work/life balance, medarbejdernes trivsel og et godt arbejdsmiljø er fundamentet for gode resultater. Derfor prioriterer vi at fremme et socialt fællesskab, der præget af åbenhed, humor og dialog. Dette er med til at gøre Systemate til en attraktiv arbejdsplads, hvor relationer rækker ud over det rent faglige.

Vores forventninger til dig

Du har erfaring i agile udviklingsmetoder og styring i form af Kanban og/eller Scrum. Du har en passion for dit fag, du holder dig orienteret om nye tendenser og metoder inden for den agile verden og stræber ligesom os efter hele tiden at blive bedre til det du gør.

Følgende uddyber vores forventninger:

 • Erfaring med konkrete værktøjer til at håndtering af distribuerede teams
 • En passion for at arbejde med teamudvikling, med fokus på både holdånd og effektivitet
 • Du vil have en bred kontaktflade hos kunden, og skal derfor være i stand til at håndtere og udvikle kunderelationer
 • Vi arbejder i langvarige kunderelationer med nyudvikling og vedligeholdelse af vore kunders applikationer og dette mix skal du kunne trives med
 • Er nysgerrig og brænder for at hjælpe vore kunders forretning
 • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Om stillingen som Scrum master

 • Daglig ledelse af distribueret team med både danske og nearshore udviklere
 • Som en del af et udviklingsteam, kommer du til at være involveret i alle aspekter af udviklingsprocessen, fra den indledende løsningsbeskrivelse til endelig levering
 • Koordinering og roadmap for udvikling i samarbejde med projektledelse og arkitekt
 • Implementering og opfølgning på de løbende forbedringer som teamet løbende identificerer
 • Procesmæssigt benytter vi Agile udviklingsmodeller, og en høj grad af automatisering i form af blandt andet automatiseret test, Continous Delivery og automatisk deployment
 • Være indstillet på at arbejde on site hos kunder (i trekantsområdet), hvor du vil have tæt kontakt til nøglepersoner i kundens leveranceorganisation.

Vi tilbyder dig

 • En virksomhed med højt til loftet og et uformelt arbejdsmiljø hvor hensynet til den enkelte medarbejder er højt prioriteret
 • Høj grad af indflydelse på egen opgaver og gode muligheder for faglig og personlig udvikling
 • Pensionsordning, sundhedsforsikring, flekstid, lækker kantineordning, firmaarrangementer osv
 • En række meget erfarne og veluddannede kolleger der konstant søger grænserne for personlig og faglig udvikling, men samtidig lægger vægt på at have det sjovt og godt med hinanden
 • Mulighed for at bidrage til virksomhedens fortsatte strategiske og forretningsmæssige udvikling

Så finder du muligheden for at arbejde i et fagligt og socialt stærkt team med spændende opgaver tiltalende, så send din ansøgning. Vi tager løbende folk ind til samtaler.

Ansøgning

Ansøgning vedlagt CV og relevante bilag sendes til COO Jan Højsgaard Rasmussen på e-mail jhr@systemate.dk som også kan kontaktes på 8743 3400 vedrørende eventuelle spørgsmål til stillingen.

Jan Højgaard Rasmussen

Lad os hjælpe dig videre

Jan Højgaard Rasmussen er klar til at hjælpe dig med at komme videre. Kontakt mig endelig for opklarende information.

 +45 42 48 84 84

 jhr@systemate.dk