Vi søger en senior Azure-kyndig backend-udvikler, der vil være med til at bygge Danmarks fremtidige energiplatform

11/11 2019
Har du stor erfaring med og interesse for Azure Stack? Drømmer du om at løse større og mere komplekse udfordringer i din dagligdag? Og vil du være med til at bygge et nyt cloud-baseret driftskritisk planlægningssystem? Så er det lige præcis dig vi mangler!

I øjeblikket står Systemate overfor et stort og spændende projekt, hvor Systemate vil være hovedleverandør af et nyt cloud-baseret driftsplanlægningssystem til den danske energisektor. Dette system skal bygges ovenpå Azure Stack, og skal bl.a. imødekomme fremtidens nye markedskrav. Til denne opgave mangler en dygtig og passioneret Azure specialist, der har lyst til at arbejde med bl.a. Azure Stack. Er det dig?

Lidt generelt om Systemate:
Systemate arbejder med en bred portefølje af kunder og interessante opgaver inden for kundespecifik softwareudvikling, og det er kendetegnende for vores virksomhed, at vi opbygger langvarige kunderelationer. Systemate har desuden en solid økonomi, er i vækst og har masser af spændende planer for fremtiden.

I Systemate har vi et stort fokus på faglig og personlig udvikling. Du vil blive en del af en ambitiøs og professionel virksomhed med højt til loftet og korte beslutningsveje. Vi sætter pris på god work/life balance, vores medarbejders trivsel og et godt arbejdsmiljø, da vi mener at dette er fundamentet for gode resultater. Derfor prioriterer vi at fremme et socialt fællesskab, der præget af åbenhed, humor og dialog.

Om stillingen som Azure specialist:

 • Som en del af et udviklingsteam, kommer du til at arbejde med alle aspekter af udviklingsprocessen, fra den indledende løsningsbeskrivelse til endelig levering.
 • Du arbejder som udgangspunkt på vores kontor i Lystrup, men skal være indstillet på jævnlige besøg hos kunden, da vi lægger vægt på det tætte samarbejde i forbindelse med afklaring, implementering og idriftsættelse.
 • Procesmæssigt benytter vi Agile udviklingsmodeller, og en høj grad af automatisering i form af blandt andet automatiseret test og Continous Delivery.
 • Sammen med dit team, forventes du løbende at bidrage til forbedring af vores arbejdsprocesser.
 • Microsofts teknologistak udgør fundamentet for vores forretning, men vi lader os ikke begrænse og vælger gerne andre teknologier, hvis de er bedre til at løse en konkret opgave.

Vores forventninger til dig:

Hvis du har den rette indstilling, samt besidder evnen til at sætte dig ind i nye områder, lærer du resten hos os. Det vigtigste for os er, at du besidder følgende grundlæggende egenskaber:

 • En passion for dit fag og rollen som softwareudvikler
 • Stor interesse og erfaring inden for Azure platformen, bl.a. erfaring med Azure Stack, Azure Functions, Azure Integration Services og Azure Logic Apps
 • Du er vant til eller har lyst til at arbejde efter agile udviklingsmetoder, og stræber efter hele tiden at blive bedre til det du gør
 • Evnen til at overskue komplekse systemer og hurtigt tilegne dig ny viden
 • Er nysgerrig og brænder for at hjælpe vore kunders forretning via ny teknologi
 • Vi arbejder i langvarige kunderelationer med nyudvikling og vedligeholdelse af vore kunders applikationer og dette mix skal du kunne trives med
 • Du har en uddannelse som ingeniør, datalog eller lignende
 • Minimum 3 års erhvervserfaring
 • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk

Vi tilbyder dig:

 • En virksomhed med højt til loftet, samt et uformelt arbejdsmiljø hvor hensynet til den enkelte medarbejder er højt prioriteret.
 • Høj grad af indflydelse på egen opgaver, foruden gode muligheder for faglig og personlig udvikling.
 • Pensionsordning, sundhedsforsikring, flekstid, bogordning, lækker kantineordning, hyppige sociale arrangementer osv.
 • En række meget erfarne og veluddannede kolleger, der konstant søger grænserne for personlig og faglig udvikling, men samtidig lægger vægt på at have det sjovt og godt med hinanden.
 • Mulighed for at bidrage til virksomhedens fortsatte strategiske og forretningsmæssige udvikling.

Vi arbejder blandt andet med følgende teknologier og metodikker:
Azure Stack, Azure DevOps, Infrastructure-as-code, Angular2+, .Net Core, VisualStudio, MongoDb, Automatic testing (unit, integration, GUI), MicroServices, GitHub, REST, C#, JSon, OctopusDeploy, WPF, Caliburn Micro, SOLID, CleanCode, Agile development processes, Continous integration/Continous Delivery, Design patterns, Domain Driven Design, Inversion of Control, MVC/MVCVM.

Hvordan søger du stillingen?
Hvis du finder muligheden for at arbejde i et fagligt og socialt stærkt team med spændende opgaver tiltalende, så send din ansøgning. Vi tager løbende folk ind til samtaler.

Ansøgning vedlagt CV og relevante bilag sendes til e-mail job@systemate.dk mærket softwareudvikler. Har du nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Jan Højgaard Rasmussen på tlf. 8743 3400.

Jan Højgaard Rasmussen

Lad os hjælpe dig videre

Jan Højgaard Rasmussen er klar til at hjælpe dig med at komme videre. Kontakt mig endelig for opklarende information.

 +45 42 48 84 84

 jhr@systemate.dk