Vi søger en frontend-udvikler, der vil arbejde med den nyeste Blazor-teknologi

16/11 2021
Få indflydelse på kritisk dansk infrastruktur

Systemate søger lige nu en Frontend-udvikler til et projekt for en kunde i forsyningssektoren, hvor der skal igangsættes et greenfield-projekt, der er essentielt for fremtidens danske elnet og derfor betegnes som kritisk dansk infrastruktur. Der er tale om en helt ny platform, der skal benyttes til et operationelt planlægningssystem, der skal integreres mod flere systemer internt og kommunikere både nationalt og internationalt. Platformen dækker over 6 teams arbejde med domæner inden for elmarkedet, såsom: 

  • Markedskommunikation 
  • Afregning 
  • Balancering 
  • Aktivering af reserver 

Der er tale om et projekt, hvor automatisering og brugervenlighed er i højsædet. Som forbedring ift. den eksisterende løsning skal det nye system være i stand til at monitorere de mange arbejdsgange, som skal automatiseres ved at skabe overblik, men også lade brugerne ”se ned i motorrummet”.  

Hvad du kan forvente og hvad vi forventer 

Systemet skal bygges i Blazor-teknologi, hvor du skal arbejde sammen med resten af teamet fra backend-udvikler til Tester og særligt med UX-opgaver i samarbejde med en UX-designer.  

Du har erfaring med: 

  • ASP .NET og/eller ASP .NET Core – et must 
  • Blazor-erfaring – IKKE essentiel, men lysten til at lære det skal være til stede 
  • Clean code – kendskab ønsket 
  • Samarbejde med UX-designer – ønsket 

Derudover er det vigtigt, at du har lyst til at byde ind på projektet, da du har mulighed for at sætte dit helt eget aftryk på løsningen. Du kommer til at arbejde tæt med UX om udformning og implementering af wireframes, og derfor vil erfaring og lyst til at drive dette samarbejde være en styrke. Kunden ønsker et brugervenligt og intuitivt system. Systemet har få brugere men som en forbedring ift. det eksisterende system skal onboarding af nye operatører foregå tilfredsstillende hurtigt. 

Du vil komme til at arbejde med de nyeste teknologier i et komplekst og spændende domæne, hvor du får mulighed for at bidrage til et kritisk system. Da der er tale om samfundskritisk infrastruktur, mener vi det faktisk, når vi siger, at vi har kvalitet i højsædet i vores software. Så vi kan godt love, at du vil få mulighed for at udvikle din faglighed. 

Bliv en del af Danmarks grønne omstilling 

I Danmark har vi store planer for den grønne omstilling. Det betyder, at vi hele tiden spekulerer i, hvordan vi skal komme sikkert og effektivt i mål. Et af de områder, der i øjeblikket udvikler sig med lysets hast, er området for grøn energi. Her går spørgsmålet på, hvordan vi bedst muligt udnytter jordens vedvarende energikilder, nemlig vind-, sol- og vandenergi. Vi er ambitiøse. Faktisk så ambitiøse, at vi har givet os selv en skarp deadline. Danmark kræver nemlig intet mindre end en 70% reduktion i udledningen af drivhusgasser i 2030 sammenlignet med 1990. Foreløbigt har vi opnået de 40% siden 1990. Så selvom vi allerede er godt på vej, har vi alligevel enormt travlt!  

Systemate leverer softwareløsninger til Danmarks grønne omstilling
Hos Systemate er vi stolte af at have en finger med i spillet, når det drejer sig om at skabe de softwareløsninger, der skal føre Danmark sikkert over målstregen i 2030. Hver dag arbejder vi tæt sammen med vores kunder i bestræbelsen på at skabe fremtidssikrede løsninger til forsyningssektoren. Vi udvikler bl.a. software, der sikrer den balance i elnettet, der i høj grad besværliggøres af de flygtige grønne energikilder. Vi udvikler desuden systemer til prissætning og afregning af elkunder, markedskommunikation på elmarkedet, samt de systemer, der skal håndtere og visualisere de enorme mængder eldata, der vil danne vidensfundamentet for omstillingen til 100% grøn energi.  

Dagligdagen i Systemate
Systemate er et aarhusiansk softwarehus, der har eksisteret i over 20 år. Hos os er der rig mulighed for, at du kan dyrke din faglighed, og samtidig blive udfordret på daglig basis. Vi er nemlig en samlet flok på mere end 70 passionerede it- og softwareudviklingsentusiaster, der ikke kunne drømme om at springe over, hvor gærdet er lavest. Og dette holder vi hinanden op på. Vi går ind for det gode, gedigne håndværk, og fordybelse i koden prioriteres højt. Når du møder os, vil du opleve en samling åbne og glade mennesker, der aldrig er for fine til et godt grin og en god portion selvironi. Vores organisationsstruktur er desuden flad som en pandekage. Det betyder i praksis, at alle har mulighed for at give deres indspark til, hvordan Systemate skal se ud i morgen. 

Har vi vakt din interesse? 
Hvis vi har vakt din interesse på den ene eller den anden måde, vil vi meget gerne høre fra dig. Det gælder, uanset om det er i form af en traditionel ansøgning, en mail med dit cv eller et uformelt opkald. Du skal være velkommen til at give Jan Højgaard Rasmussen et kald på tlf: 4248 8484 eller sende ham en mail på jhr@systemate.dk. Han har altid tid til en uforpligtende samtale.  

Du søger stillingen ved at sende dit CV til job@systemate.dk. Vi ønsker at finde de rette kandidater hurtigst muligt, så vi tager kandidater ind løbende. 

Vi glæder os enormt meget til at høre fra dig!

Bo Frederiksen

Lad os hjælpe dig videre

Bo Frederiksen er klar til at hjælpe dig med at komme videre. Kontakt mig endelig for opklarende information.

 +45 29 10 32 28

 bof@systemate.dk