Vi søger 4-5 softwareudviklere der vil bygge fremtidens systemer

4/7 2019
Hos Systemate har vi en målsætning om at levere softwareløsninger af højeste kvalitet. Vi vil gerne være kendt for et højt fagligt niveau og fokuserer konstant på at forbedre både vores produkter, processer og kompetencer. Vi står og skal til at bygge nye systemer til vores kunders fremtid, og du er måske den vi mangler til vores team!

Systemate arbejder med en bred portefølje af kunder og interessante opgaver inden for kundespecifik softwareudvikling, og det er kendetegnende for vores virksomhed, at vi opbygger langvarige kunderelationer.

Systemate har en solid økonomi, er i vækst og har masser af spændende planer for fremtiden. Vi søger derfor en ny softwareudvikler til vores kontor i Lystrup, som sammen med 60 dedikerede kollegaer har lyst til at udvikle software, der oversætter komplekse forretningsprocesser til værdiskabende kundeløsninger.

Vi har en del meget spændende projekter i pipeline, og derfor mangler vi dygtige og dedikerede kollegaer til at forberede vores team til opgaverne. Måske det er dig?

I Systemate har vi et stort fokus på faglig og personlig udvikling. Du vil blive en del af en ambitiøs og professionel virksomhed med højt til loftet og korte beslutningsveje. Der er fokus på det personlige engagement og en unik tilgang til opgaverne og til vores kunder.

En god work/life balance, medarbejdernes trivsel og et godt arbejdsmiljø er fundamentet for gode resultater. Derfor prioriterer vi at fremme et socialt fællesskab, der præget af åbenhed, humor og dialog. Dette er med til at gøre Systemate til en attraktiv arbejdsplads, hvor relationer rækker ud over det rent faglige.

Vores forventninger til dig

Hos os er det ikke essentielt, at du kommer med mange års erfaring i specifikke teknologier, uden at det er diskvalificerende. Hvis du har den rette indstilling og besidder evnen til at sætte dig ind i nye områder, lærer du resten hos os. Det vigtigste for os er at du besidder følgende grundlæggende egenskaber:

 • En passion for dit fag og rollen som udvikler
 • Evnen til at overskue komplekse systemer og hurtigt tilegne dig ny viden
 • Er nysgerrig og brænder for at hjælpe vore kunders forretning via ny teknologi
 • Minimum 3 års erhvervserfaring
 • Du er vant til eller har lyst til at arbejde efter agile udviklingsmetoder og stræber ligesom os efter hele tiden at blive bedre til det du gør
 • Vi arbejder i langvarige kunderelationer med nyudvikling og vedligeholdelse af vore kunders applikationer og dette mix skal du kunne trives med
 • Du har en uddannelse som ingeniør, datalog eller lignende
 • Du taler og skriver flydende dansk.

Om stillingen som softwareudvikler

 • Som en del af et udviklingsteam, kommer du til at arbejde med alle aspekter af udviklingsprocessen, fra den indledende løsningsbeskrivelse til endelig levering.
 • Du arbejder som udgangspunkt på vores kontor i Lystrup, men har dagligt tæt kontakt med kunderne i forbindelse med afklaring, implementering og idriftsættelse.
 • Sammen med dit team forventes du løbende, at bidrage til forbedring af vores arbejdsprocesser.
 • Microsofts teknologistak udgør fundamentet for vores forretning, men vi lader os ikke begrænse og vælger gerne andre teknologier, hvis de er bedre til at løse en konkret opgave.
 • Procesmæssigt benytter vi Agile udviklingsmodeller, og en høj grad af automatisering i form af blandt andet automatiseret test og Continous Delivery.

Vi tilbyder dig

 • En virksomhed med højt til loftet og et uformelt arbejdsmiljø hvor hensynet til den enkelte medarbejder er højt prioriteret.
 • Høj grad af indflydelse på egen opgaver og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.
 • Pensionsordning, sundhedsforsikring, flekstid, lækker kantineordning, firmaarrangementer osv.
 • En række meget erfarne og veluddannede kolleger der konstant søger grænserne for personlig og faglig udvikling, men samtidig lægger vægt på at have det sjovt og godt med hinanden.
 • Mulighed for at bidrage til virksomhedens fortsatte strategiske og forretningsmæssige udvikling.

Vi arbejder blandt andet med følgende teknologier og metodikker:

Angular2+, Git, VisualStudio, MongoDb, EventStore, Automatic testing (unit, integration, GUI), MicroServices, GitHub, TeamCity, MSSQL, SQL, REST, C#, JSon, OctopusDeploy, WPF, Caliburn Micro, SOLID, CleanCode, Agile development processes, Continous integration/Continous Delivery, Design patterns, Domain Driven Design. Inversion of Control. MVC/MVCVM.

Så finder du muligheden for at arbejde i et fagligt og socialt stærkt team med spændende opgaver tiltalende, så send din ansøgning. Vi tager løbende folk ind til samtaler.

Ansøgning

Ansøgning vedlagt CV og relevante bilag sendes til e-mail job@systemate.dk mærket softwareudvikler. Har du nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Jan Højgaard Rasmussen på 8743 3400.

Jan Højgaard Rasmussen

Lad os hjælpe dig videre

Jan Højgaard Rasmussen er en af vores specialister på området og sidder klar til at rådgive og hjælpe dig videre.

 +45 42 48 84 84

 jhr@systemate.dk