Systemate vinder flere forsyningsaftaler: Starter året med grøn energi for millioner

9/1 2023
Grøn er det nye sort. I hvert fald i Systemate, som satser hele forretningen på at udvikle løsninger til den grønne omstilling.

Et dedikeret fokus, der nu resulterer i, at Systemate lander endnu tre aftaler med Energinet.

Over de næste fire år skal Systemate levere IT-konsulentydelser til systemudvikling samt bidrage med IT-eksperthjælp inden for Microsoft-teknologi til Energinet.

“I Systemate er vi superstolte af at have været leverandør til Energinet i de seneste tre år og nu – endnu engang – at blive valgt som leverandør af Energinet på deres store Microsoft rammeaftale,” siger Jess Kristensen, CEO i Systemate.

Energinet er – og skal være – i førersædet, når det kommer til grøn omstilling. Samtidig stiller virksomhedens ansvar for dansk, kritisk infrastruktur høje krav til løsninger, der på én og samme tid er robuste, sikre, fleksible og med den rette teknologi.

Det er dét to-delte fokus, der gør Systemate til den oplagte samarbejdspartner for Energinet, som i deres valg har lagt vægt på et højt kompetenceniveau og stort fokus på IT-sikkerhed. 

“Energinet har en afgørende og  central rolle inden for grøn omstilling og forsyning. Det gør virksomheden til en strategisk vigtig partner for Systemate. Det har derfor været vigtigt for os at kunne imødekomme Energinets mange fremtidige behov ved at finde den helt rigtige konstellation af volumen og kompetencer,” siger Jess Kristensen.

Med over 20 års erfaring inden for forsyningsbranchen, er Systemate specialister i energidata, integrationer, Cloud og i at få data til at skabe værdi. Systemate har derfor de kompetencer, der skal til for at lykkes med den grønne omstilling, som har samfundets førsteprioritet – ikke blot i Danmark, men globalt. 

Det handler ikke om at moralisere – men eksekvere, hvis der skal turbo på den grønne omstilling. Her er det afgørende, at opgaven falder i de rigtige hænder. Forsyning og grøn omstilling er et komplekst domæne, hvor erfaring og know-how er fundamentale. 

Vi glæder os til endnu et samarbejde med Energinet, der skal bane vejen for endnu mere grøn omstilling i Danmark.