Systemate underskriver rammeaftale med Energinet Forretningsservice A/S

11/9 2019
Vi er glade for at Energinet har valgt Systemate som hovedleverandør til deres nye driftsplanlægningssystem. Systemate har netop underskrevet en rammeaftale med Energinet, der løber de næste to år, med mulighed for forlængelse til fire år.

Systemate står som hovedleverandør til en ny løsning, hvor der skal udvikles et nyt cloud-baseret driftsplanlægningssystem til Energinet, der er en del af en fornyelse af hele deres IT-platform, som skal imødekomme fremtidens markedskrav. Projektet starter op i august 2019, hvor Systemate påbegynder opgaven, der giver yderst spændende muligheder for Systemate.

Vi er stolte af at Energinet har valgt Systemate som deres samarbejdspartner på dette projekt. Det ser vi som en anerkendelse af de kompetencer vi har opbygget på hele energiområdet
Adm. dir. i Systemate Jess Kristensen

”Igennem denne aftale, kommer vi kun til at styrke vores kompetencer yderligere, hvilket også kommer vores andre kunder til gode. Projektets indhold, giver os muligheden for at udbygge og forstærke det team vi allerede har i huset, hvilket vi ser som en styrke fremadrettet for os og vores kunder”, udtaler Jess Kristensen.

Hos Systemate ser vi frem til samarbejdet med Energinet. Det bliver en spændende proces, hvor vi glæder os til et tæt og udbytterigt samarbejde.