Hos Systemate søger vi en knalddygtig backend udvikler med kernekompetence i .NET

12/5 2020
Hos Systemate vil vi udvikle software til de kunder, der kræver det bedste af os

Kunder der kræver det bedste

Vi udvikler bl.a. skræddersyede softwareløsninger til både offentlige og private kunder. To af vores største kunder agerer inden for energisektoren, hvor Systemate er hovedleverandør af skræddersyet driftskritisk software til dem begge. Derved kan vi hos Systemate stolt sige, at vi hver dag bidrager til en vigtig del af dansk infrastruktur og til den grønne omstilling i hele landet.

Din rolle som .NET backend udvikler

Som vores nye .NET backend udvikler, vil du komme til at arbejde med den skræddersyede udvikling af et driftskritisk system til en af ovenstående to prominente kunder i energisektoren. Rollen kræver, at du bl.a. har erfaring i at arbejde med .NET Core, håndteringen af enorme datamængder, samt i at arbejde med systemer, der har høje performancekrav. Det vil være en fordel hvis du før har arbejdet i en softwarevirksomhed, der arbejder med omfattende it-projekter og som leverer skræddersyet software til enten private eller offentlige virksomheder.

Stillingen som .NET backend udvikler lægger samtidig op til, at du i perioder skal kunne indtage en rolle som ekstern konsulent, da der vil være en del arbejdsdage, hvor du bruger tid hos kunden – og det vil især være i din opstartsperiode.

Der vil desuden være stort fokus på følgende:

  • Database og datahåndtering
  • REST services
  • Forretningsprocesser
  • Integrationer
  • Azure dokumentdatabaser

Dagligdagen i Systemate

Som udvikler hos Systemate, vil du arbejde tæt sammen med dine kollegaer og især med den kunde som du og dit team udvikler software for. Kunderelationen er oftest langvarig, det er ingen undtagelse i dette tilfælde.

Foruden ovenstående, vil du opleve at have nogle af branchens dygtigste kollegaer, der hele tiden stræber efter at blive endnu dygtigere på deres felt, og som gør og har gjort Systemate til den moderne og kompetente it-virksomhed vi er i dag.

Vi arbejder blandt andet med følgende teknologier og metodikker:

Azure Stack, Azure DevOps, Infrastructure-as-code, Angular2+, .Net Core, VisualStudio, Automatic testing (unit, integration, GUI), MicroServices, GitHub, REST, C#, JSon, SOLID, CleanCode, Agile development processes, Continous integration/Continous Delivery, Design patterns, Domain Driven Design, Inversion of Control.

Jan Højgaard Rasmussen

Lad os hjælpe dig videre

Jan Højgaard Rasmussen er klar til at hjælpe dig med at komme videre. Kontakt mig endelig for opklarende information.

 +45 42 48 84 84

 jhr@systemate.dk