Systemate smelter sammen med GoApplicate

11/4 2018
Hos Systemate drømmer vi om at blive Danmarks bedste leverandør af digital vækst. Det er vores mål, og det skal I nyde godt af. Derfor er GoApplicate fra d.d. blevet lagt sammen med Systemate A/S.

I september 2017 blev Systemate købt af Jess Kristensen, der også er fungerende CEO i GoApplicate, og siden har vi arbejdet hårdt på at finde vej til den rigtige model, der kunne sikre markedet den bedste digital samarbejdspartner.

Det er vi nu klar til at præsentere.

I samme forbindelse, er vi glade for at kunne præsentere os under et navn – Systemate – og fra nu af og fremover, være den digitale partner, der inspirerer og motiverer danske virksomheder til digitale udvikling.

Giver markedet nye muligheder

”Hos GoAppplicate har vi gennem flere år oplevet et hul i markedet i arbejdet med at sikre vores kunder den bedste integration og sammenhæng i deres IT-organisation,” siger Jess Kristensen.
”Det er netop der, hvor vi både kan implementere ERP løsninger samt udvikle og implementere de løsninger, som binder ERP sammen med virksomhedens øvrige IT, at vores kunder opnår den største gevinst.”

Samlede kompetencer

Ved sammenlægningen med Dynamics-huset Systemate er det nu blevet muligt at udfylde hullet. ”Vi ser allerede rigtig mange muligheder for at arbejde målrettet på dette område hos virksomheder, som kan gøres endnu stærkere, og hvor vi kan løfte kundens værdiskabelse både internt og eksternt eksempelvis gennem automatisering,” fortsætter Jess Kristensen.

Ved sammenlægningen af Systemate og Goapplicate kan vi fremover udvikle væsentligt mere fremtidssikrede IT-løsninger
Jess Kristensen, Adm. direktør i Systemate

Øget fremtidssikring

Vi får helt nye muligheder for at bruge de rette kompetencer til de rette opgaver ved at have alt under samme tag. Det glæder vi os til at komme ud at fortælle både nuværende og potentielle kunder meget mere om.

Systemate A/S

Systemate A/S har nu kontorer i Aalborg og Lystrup ved Aarhus, hvor der samlet set er ansat 60 mand, der alle er digitale eksperter på deres område. Med Dynamics 365 løsninger og kundespecifik software, bygges fremtidens digitale platform af Systemate.

Jess Kristensen

Lad os hjælpe dig videre

Jess Kristensen er klar til at hjælpe dig med at komme videre. Kontakt mig endelig for opklarende information.

 +45 40 30 31 32

 jk@systemate.dk