Systemate ny SmartLog Plus partner

20/1 2020
Med SmartLog Plus kan du få tilskud til, at hjælpe din vækst med at tage fart via et løft af dine digitale kompetencer.

Hos Systemate arbejder vi i høj grad med SMV segmentet, og hjælper dem med at få optimeret deres gevinst af deres digitale investeringer. Derfor er det også en stor glæde, at vi kan præsentere os som ny SmartLog Plus partner.

Med SmartLog Plus, kan SMV virksomheder få tilskud til, at løfte deres digitale indsats, så deres kompetencer fremadrettet kan understøtte deres vækst og forretnings mål. Det er en del af EU fonden for regional udvikling, hvor der ydes tilskud til kompetenceopgradering af de lokale virksomheder.

SmartLog Plus er et nyt tilbud, der giver mulighed for optimering af processer hos vækstparate virksomheder. Der er fokus på digitalisering, teknologi, automation og nye metoder – alt sammen for at sikre dig imod udfordringer når din virksomhed vækster.

Ryk din virksomhed til næste niveau

Som deltager i programmet får du skræddersyet logistiske løsninger til din virksomhed. Erfarne undervisere, konsulenter og systemleverandører vil bidrage til at finde den løsning, der netop passer til din virksomhed. Det foregår blandt andet via workshops, individuelle konsultationer m.m. Projektet bliver gennemført i samarbejde med Systemate, der assisterer dig i at samle alle input til en vækstplan tilpasset jer.

Planen vil beskrive og dokumentere, hvorledes din virksomhed kan vækste og pege på, hvordan du kan optimere dine processer betydeligt gennem digitalisering, teknologi, automation og nye metoder. Vækstplanen indeholder også en plan for, hvordan denne kan forankres og implementeres.

For at blive godkendt til denne tilskudsordning, bliver tilmeldte virksomheder screenet og vurderet i forhold til design af et forløb, hvor en række parametre som væksthastighed og potentiale, marked, teknologi, ressourcer, motivation og parathed, og hvor muligheder for logistisk optimering drages ind i processen. Screening vil blive gennemført i samarbejde med Center for Logistik, Aalborg Universitet, der er projektansvarlig for Smartlog Plus.

Systemate tilfører dig over 30 års kompetence med digitalisering i produktionsvirksomheder

Når Systemate kommer og skal hjælpe netop din virksomhed med at få mest værdi ud af din digitale indsats, får du input fra en leverandør, der har arbejdet med netop dette i over 30 år. Derfor har vi processer og kompetencerne i orden, så vi kan sikre dig, at du igennem dette forløb, får den bedste rådgivning, så du kommer ud på den anden side, men en plan, der passer netop til den forretnings strategi og de mål der er sat for jer.

Ønsker du at vide mere om dine muligheder for at få tilskud til dit digitale kompetenceløft? Så tag endelig fat i os, så vi kan give dig en introduktion til mulighederne.

Martin Dommerby

Lad os hjælpe dig videre

Martin Dommerby er klar til at hjælpe dig med at komme videre. Kontakt mig endelig for opklarende information.

 +45 26 24 64 62

 mdo@systemate.dk