Systemate leger med en robot på elektronikmessen.

10/8 2018
Under Elektronikmessen d. 11. til 13. september vil de besøgende kunne opleve, hvordan en skalérbar platform behandler real-time Big Data fra en Robot. Data kan bruges til en optimering af industriprocesser, minimering af down-time og understøtter en realistisk implementering af andre industri 4.0 applikationer

Der er en meget stor interesse for de muligheder, der ligger i Industri 4.0 konceptet, og nu er det lykkedes Bila Robotic, Arrow ECS, Microsoft og Systemate at lave en fælles standardløsning, der hurtigt kan indsættes på konkrete, industrielle produktionslinjer.

Mange virksomheder kan sagtens se det teknisk og økonomisk fornuftige i at indføre kundestyrede one-off produktionskvanta i en volumenproduktion – uden at forstyrre det generelle produktions-flow – men datamængderne bliver hurtigt for uoverskuelige til, at det kan lade sig gøre.

På messen vil Systemate sammen med Arrow, Microsoft og Bila, vise hvordan et helt projekt kan sættes i gang, fra robot, til data, til service med mere.

Via IoT teknologier, Business Intelligence og Dynamics 365 Field Service kan robotten pludselig give meget mere værdi, end blot sparet mandskabs kraft.

Systemates andel i projektet, bliver en integration til Microsoft Dynamics 365 – Field Service, hvor live data fra robotten, giver et klart overblik på dine assets.

 

 

Systemate vil udvikle integration og workflow af Dynamics 365 Field service modul.

Systemates integration til Dynamics 365 Field Service, er et eksempel på, hvordan du kan få det optimale ud af din serviceforretning og sikre så lidt nede tid på dine maskiner som muligt.

Så slå vejen forbi Elektronikmessen og få en kold drink serveret på den mest teknologiske måde du har prøvet endnu, og se hvordan data og teknologi kan arbejde for dig og din virksomhed.

Se mere om arrangementet her.