Systemate laver partneraftale med UiPath

23/8 2019
Det sidste års tid har Systemate kigget nysgerrigt på RPA-bølgen, og har brugt ressourcer på, at sætte os grundigt ind i de muligheder teknologien kan give vores kunder. Vi har nu af samme grund, indgået et partnerskab med RPA Software udbyderen UiPath, og vi glæder os til at kaste os over de opgaver, der kommer ud af det.

Softwarerobotter er oppe og vende i mange SMV’er i disse dage, hvor effektivisering og automatisering er i højsædet. Manuelle processer der taget tiden fra dine kollegaers arbejde, kan i større grad end tidligere, automatiseres med de såkaldte RPA værktøjer, og det frigøre ressourcer til andet og mere værdiskabende arbejde.

 

Med de nye teknologier, der er til rådighed i dag, kan det også gøre noget billigere end vi har set tidligere. Her er UiPath er stærkt værktøj, der kan løse mange opgaver på en nem og intuitiv facon. UiPath er det, måske, mest anerkendte RPA værktøj på markedet. Umiddelbart også det største. Det er også meget intuitivt, så det kræver ikke så meget at sætte op. Det er nemt for kunden eller ”ikke-IT-kyndige” at for stå. Det er samtidig ret fleksibelt – Det kræver ikke en stor API- eller EDI-integration, da det ”bare” kan sættes på som et lag ”ovenpå systemet”.

Hos Systemate ser vi allerede et stort behov og ønske fra vores kunder i at udnytte RPA teknologierne. Ved dette partnerskab har vi sikret, at vi står endnu stærkere til at hjælpe dem med dette.

Skulle du ønske at vide mere om RPA/kontorobotter og UiPath, så kan du se mere om vores workshoptilbud her.