Systemate kravler op på Computerworlds top 100 liste

7/10 2021
For tredje år i træk er Systemate at finde på Computerworlds Top 100 over IT-virksomheder i Danmark. Denne gang er vi kravlet op på en placering som nr. 84. Det synes vi faktisk ikke er så tosset endda.

I Systemate arbejder vi hver dag med at lave det bedste software muligt til vores kunder. Med et stærkt fokus på forsyningssektoren, har vores kollegaer opbygget en stor og unik viden på området, og vi kan derfor stolt sige, at vi laver IT der gør en forskel. Vi er derfor også ret stolte af, at kunne være med på denne liste, udarbejdet af Computerworld, for tredje år i træk.

At vi er at finde på listen igen i år, skyldes naturligvis vores dygtige kollegaer og ikke mindst vores gode kunder, der er med til at drive udviklingen i ikke bare Systemate, men også på forsyningssområdet og ikke mindst også den grønne omstilling i Danmark.

Systemate har igennem de sidste mange år, fået nogle gode relationer til branchen og vores fokus på at være med til at gøre den grønne omstilling til virkelighed, har samtidig været en høj prioritet ved vores kunder som er drivkræfter på området.

Vi ser i den grad frem til, at vores lange relation til dem, fortsætter og at vi kan blive ved med at levere knaldgod software til dem.

Grøn software

Hos Systemate har vi tænkt os at fortsætte med at fokusere på forsyningssektoren, da vi mener at vi har meget mere at byde ind med her. I forbindelse med den grønne omstilling vores samfund gennemgår nu, og skal igennem for at opfylde 2030 og 2050 målene, vil it komme til at spille en stor rolle. Det vil vi gerne være med til sikre, at vi som samfund kommer i mål med.

Vi har i dag 95% af vores omsætning realiseret ved virksomheder, der er forgangsbilleder i den danske grønne omstilling. De erfaringer vi har gjort os her, stiller os i en position, hvor vi også har et ansvar for at bringe dem videre. Derfor vil vi som virksomhed også fortsat fokusere på løsninger, der kan være med til at løfte den opgave det er, at vi kommer i mål med de høje krav, der er sat til grøn omstilling samtidig med, at vi sikre vores samfund fortsat står i en konkurrencedygtig position.

Alt i alt er det en god dag på vores kontor, hvor TOP 100 placeringen giver en ekstra grund til at være glad for at komme på arbejde.

Tak til kollegaerne og til kunderne for at være årsagen til at Systemate er på denne liste igen i år.