Systemate er igen at finde på Computerworlds TOP 100 over dygtigste it-virksomheder

7/10 2020
Vi er her i Systemate glade for den anerkendelse, der kommer med at være på denne Top 100 liste. Vi arbejder som altid hårdt på at blive endnu bedre til det vi gør. At være repræsenteret på listen for andet år i træk viser at det ikke er forgæves.

Årets TOP 100 liste over de dygtigste it-virksomheder er kommet fra Computerworld. Systemate er lige som sidste år, at finde på på listen sammen med 99 andre dygtige danske kongulegaer. Det er vi ret stolte af, og det viser at den udvikling vores virksomhed har været og er igennem, stadig går i den rette retning.

Systemate nærmer sig med hastige skridt sin medarbejder nr. 100, og den vækst vi oplever sammen med vores kunder i form af nye projekter og udvidet strategisk samarbejde, har været fantastisk at være igennem. Vi er beærede over den tillid som vores kunder viser, ved at fortsat stole på os som leverandør af stærke it-løsninger til deres forretningskritiske områder. At kunne holde på sine kunder i 10-20 år i denne branche, kræver at vi leverer vores ypperste hver gang. Og det er det Systemate altid går efter.

Forsyningssektor i fokus

En grund til at det går godt her i Systemate er, at vi har sat fokus på vores kernekompetencer, hvor vores domæneviden inden for forsyningssektoren har været med til at vores lange relationer med vores kunder bliver udbygget fra projekt til projekt.

Systemate er i dag så dybt involveret i software til forsyningssektoren, at vores kompetencer på området er noget nær unikke. Det at vi kan tilbyde den service til virksomheder specialiseret i denne branche, har været en kernedriver til, at vi igen kan se os selv på TOP 100 listen.

Grøn software

Hos Systemate har vi tænkt os at fortsætte med at fokusere på forsyningssektoren, da vi mener at vi har meget mere at byde ind med her. I forbindelse med den grønne omstilling vores samfund gennemgår nu, og skal igennem for at opfylde 2030 og 2050 målene, vil it komme til at spille en stor rolle. Det vil vi gerne være med til sikre, at vi som samfund kommer i mål med.

Vi har i dag 95% af vores omsætning realiseret ved virksomheder, der er forgangsbilleder i den danske grønne omstilling. De erfaringer vi har gjort os her, stiller os i en position, hvor vi også har et ansvar for at bringe dem videre. Derfor vil vi som virksomhed også fortsat fokusere på løsninger, der kan være med til at løfte den opgave det er, at vi kommer i mål med de høje krav, der er sat til grøn omstilling samtidig med, at vi sikre vores samfund fortsat står i en konkurrencedygtig position.

Alt i alt er det en god dag på vores kontor, hvor TOP 100 placeringen giver en ekstra grund til at være glad for at komme på arbejde.

Tak til kollegaerne og til kunderne for at være årsagen til at Systemate er på denne liste igen i år.