Systemate er blevet prækvalificeret til SKI 02.17 aftalen

8/4 2020
Vi er i Systemate, meget stolte af, at være blevet prækvalificeret til SKI 02.17 aftalen.

Systemate er sammen med 19 andre virksomheder, blevet prækvalificeret til den offentlige SKI 02.17 aftale.

Der er et kæmpe potentiale for en virksomhed som vores i at komme med på denne SKI aftale, og det at Systemate er prækvalificeret, viser blot, det kæmpe arbejde, der er blevet gjort i virksomheden de sidste år, og hvor høj en faglighed, der er blandt vores kollegaer.

Det at vi i dag, kan byde ind på opgaver, der er af en kompleksitet og størrelse, hvor Systemate bliver relevante i forhold til SKI aftalen, ser vi som et kæmpe klap på skulderen, og viser at vi bevæger os i den rigtige retning.

Kort om aftalen

Rammeaftale 02.17 dækker forskellige behov i den offentlige sektor, hvor der gives mulighed for, at købe It-konsulenter på timebasis til at udføre konkrete opgaver. Offentlige instanser kan anvende rammeaftalen til udførelse af rådgivningsopgaver, som har direkte tilknytning til de udførende konsulentydelser.

I denne sammenhæng defineres ”it-konsulenter” som udførende konsulenter til konkrete opgaver i et it-miljø – enten i forhold til driften af miljø og infrastruktur (fx vedligehold, opdateringer, systemrettelser og udskiftning samt opdatering af hardware) eller i forhold til nye systemer eller løsninger (fx installation, udvikling og test).

Aftalen vil give det offentlige mulighed for på en hurtig og effektiv måde at købe et bredt udvalg af it-konsulenter gennem direkte tildeling via en enkel proces, der tager udgangspunkt i egen opgavebeskrivelse.

I alt 15 virksomheder kommer med på aftalen, og vi vil gøre vores ypperste for, at levere et super godt tilbud, der i sidste ende, kan være med til, at Systemate komme det sidste stykke vej i mål, og kommer med i den endelige SKI 02.17 aftale.