Se det før din nabo

1/7 2019
Find vores webinar om forskellige digitale trends online, så du altid kan hente dig noget inspiration til, hvordan I kan udnytte teknologierne til jeres fordel.

Systemate afholder løbende en række webinars, der omhandler digitale trends og teknologier, der er højaktuelle for de fleste danske virksomheder.

Du kan allerede nu se de afholdte webinars via vores YouTube kanal.

 

Kontorrobotterne kommer – vær beredt

RPA software eller kontorrobotter er ikke bare på vej, men de er i stor grad her allerede. Flere og flere virksomheder får implementeret forskellige robotter, der kan løse manuelle arbejdsgange i administrative stillinger. Hurtigere, billigere og bedre.

Hos Systemate har vi brugt tid på, at sætte os ind i RPA teknologien, og dette vil vi gerne dele ud af, så du kan blive klædt på til den nære administrative fremtid.

På dette webinar, kan du få et indblik i, hvad der skal til, for at du har en businesscase, hvilke software muligheder der er, og hvordan du kommer fra idé til robot.

 

Datakraft til alle ansatte – En introduktion til Power BI

En halv time med det formål, at klæde dig og din virksomhed på, så I får overblikket over Microsoft’s nyeste BI løsning – Power BI.

Systemate giver dig en gennemgang af, hvad Power BI kan, og hvorfor det er et godt analyse- og rapporteringsværktøj.

På 30 minutter vil vi gennemgå kernefunktioner i Power BI, og du vil få et overblik af, hvad Power BI kan gøre for din virksomhed, samt hvorfor det måske er en bedre og mere fleksibel løsning, end de Business Intelligence løsninger du kender i forvejen.

 

Din digitale køreplan – Grundlaget for en god IT-strategi

Med en digital køreplan tager du ansvar for din virksomheds digitale transformation, og fører din virksomhed sikkert ind i fremtidens digitale æra.

En digital køreplan er et værktøj, der sætter virksomhedens digitale forandring i system. Køreplanen vil se forskellig ud fra virksomhed til virksomhed, da det viser vejen for den forandring, der er nødvendig for den givne virksomhed. Den er skræddersyet og tager udgangspunkt i virksomhedens status quo.

I dette webinar, får du inspiration til, hvordan du bedst muligt kan komme i gang med en køreplan, og hvad den kan give din virksomhed af værdi.

 

Dynamix AX Tips & Tricks til dit ERP

Mange udnytter slet ikke deres ERP system optimalt, og kan med små simple tricks få meget mere værdi ud af deres system.

Med disse korte introduktioner til Tips & Tricks i dit ERP, kan du hurtigt og nemt få mere ud af dit system.

Klip med fokus på områder som du nemt selv kan sætte op, så det passer lige til dig.

Denne liste vil løbende blive opdateret med nye klip, så husk at følge Systemate på YouTube så du ikke bliver snydt.

Så få tanket op på din digitale værdi, med Systemates gratis digitale inspiration.