R(PA) det ikke noget for dig? Gratis workshop.

10/7 2019
Vi tilbyder en gratis workshop til jer, hvor vi sætter jer igennem en række opgaver, der til sidst munder ud i et katalog med forslag til kontorrobotter, der baseret på jeres daglige processer.

Vi tilbyder lige nu, at du kan få en af vores forretningskonsulenter ud til din virksomhed, hvor vi i samarbejde vil gennemgå, hvilke muligheder og gevinster, der ligger og venter på jer, ved at tage RPA teknologien i brug.

RPA – Robotic Process Automation eller softwarerobotter/kontorrobotter, er så småt ved at indtage vores verden. I flere og flere virksomheder har man fået øjnene op for mulighederne ved at implementere kontorrobotter, der kan automatisere manuelle processer.

Hos Systemate har vi set på teknologierne og mulighederne i softwarerobotter. Software, businesscases, arbejdsgange og processer der egner sig til at blive løst af softwarerobotter, så vi bedst muligt kan hjælpe dig med RPA også.

Hvad er RPA egentlig?

RPA er softwarerobotter der efterligner en medarbejders administrative opgaveløsning. Det sker på tværs af systemer og dokumenter, uden at ændre på de underliggende systemer og dokumenter. Du skal nærmest forestille dig, at en robot sætter sig i din stol og efterligner en arbejdsgang.

Gratis RPA workshop – Få en introduktion til kontorrobotterne

På denne 2 timers workshop vil I blandt andet få input og inspiration ift, hvorledes andre virksomheder har anvendt teknologier og kontorrobotter til at optimere processer. Dette lægger et godt grundlag til, hvor der kunne være ømme punkter i jeres arbejdsprocesser, som kontorrobotter kunne hjælpe med.

Se mere om workshoppen her.

Hvis du ønsker mere generel viden omkring RPA / Kontorrobotter, kan du læse meget mere i links herunder.