Optimate overtager vores ERP-forretning

1/5 2020
Hos Systemate vil vi gerne fokusere vores indsats på vores kernekompetence, software udvikling. Derfor valgte vi ultimo 2019, at afdække muligheden for, at finde en ny ejer til vores ERP-forretning, som dels vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere kunne være trygge ved og se en fremtid i.

Det har resulteret i, at Optimate pr. 1 maj 2020 overtager vores ERP-konsulentforretning. Jeg ser Systemates ERP-forretning som et godt match med Optimate, da de også er stærke indenfor kompleks logistik og produktion.

Opkøbet betyder, at Systemates Dynamics AX/365 konsulentforretning, vil blive sammenlagt med Optimates Aalborg-afdeling, og Systemates afdeling i Aarhus, fortsætter som hidtil, i en endnu mere fokuseret retning, hvor vi vil styrke og udbygge vores kompetencer på softwareudviklingen, hvor vi i dag, har et rigtig stærkt fundament, og gode kunder, vi gerne vil kunne servicere endnu bedre i fremtiden.

Jeg vil gerne benytte denne lejlighed til, at sige mange gange tak for vores gode samarbejde. Jeg håber, at du bliver lige så glad for dette valg, som vi er, og ønsker dig og din virksomhed et godt fremadrettet samarbejde med Optimate.

Du kan læse mere om overtagelsen i denne pressemeddelelse fra Optimate.