Nye ansigter hos Systemate

11/10 2018
Siden sommerferien er der sket lidt nyt i Systemate, og vi har sagt goddag til en flok nye medarbejdere. Vi ser frem til det gode samarbejde og de muligheder det giver os for, at løse opgaver for vores kunder i fremtiden.

Kim Hanmark er startet som konsulentchef i vores Aalborg-afdeling. Kim kommer med en mangeårig erfaring inden for IT og digitalisering, hvor fokus har været på strategisk udnyttelse af IT. Hans erfaring med implementering af nye teknologier og udformning af digitale strategier, vil nu komme vores kunder til gode.

Kim har i de seneste år arbejdet som konsulentchef og teknisk ansvarlig i bl.a. TARGIT A/S og bubobubo A/S.

I Aalborg er Thomas Stenskrog Madsen blevet en del af huset.

Thomas er ny Projektchef i Aalborg, hvor han kommer med en lang erfaring fra tidligere stillinger, hvor han blandt andet har været 10 år hos Systematic som senior projekt manager.

Thomas skal være med til at løfte vores niveau yderligere, så vi kan yde endnu bedre for vores kunder.

Sophie Bach, der er startet som ny IT konsulent hos Systemate.

Sophie kommer fra en stilling som senior konsulent hos EG, hvor hun har været de sidste 8 år.

Hos Systemate skal Sophie være med til at give vores kunder en erfaren service og være med til at udvikle både deres og vores forretning, med de bedste digitale løsninger.

Niels-Ferdinand Mynster  er ny Systemudvikler og er nyuddannet i Computer Science.

Han kommer til at være en del af udviklerteamet i Aalborg, og vi er super spændte på, hvad hans friske gå-på-mod kan bidrage med i vores team.

I Lystrup har vi også budt en række dygtige folk velkommen.

Nicolaj Christensen og Bo Stengaard, der begge er kommet til som softwareudviklere, så vi fortsat kan sikre vores kunder den bedste software.

Nicolaj kommer fra Systematic, hvor han har siddet de sidste 7 ½ år som udvikler og Bo kommer efter 6 år ved Deif A/S også som udvikler. 

Henrik Søndergaard Christensen. 1. juli er Henrik startet som softwareudvikler.

Henrik kommer fra en stilling i Jyske Bank som Senior Software Developer, hvor han har siddet med udvikling af deres software de seneste 10 år.

Med sin erfaring og fagligt høje niveau, er det en sikker gevinst for Systemate og vores kunder, at vi har kunnet lokket Henrik til Lystrup.

Torstein Boðason er startet som ny softwareudvikler i Lystrup.

Thorstein kommer fra en stilling hos Commentor, er går direkte ind i vores udviklingsafdeling, hvor han skal hjælpe vores team med at levere et helt nyt system til en ny kunde.

Vi er glade for at kunne byde Thorstein velkommen, og er glade for, at han vil tage turen til Lystrup fra hans hjem i Aalborg.

Hos Systemate sker der meget, og der kommer til at ske endnu mere. Derfor søger vi stadig endnu flere dygtige kollegaer. Du kan se her, hvad vi lige nu står og søger.

Ud over dette, tager vi altid gerne i mod uopfordrede ansøgninger, da den rigtige medarbejder er noget vi altid kan finde plads til.

Jan Højgaard Rasmussen

Lad os hjælpe dig videre

Jan Højgaard Rasmussen er klar til at hjælpe dig med at komme videre. Kontakt mig endelig for opklarende information.

 +45 42 48 84 84

 jhr@systemate.dk