Når din robot skal kunne lidt mere

12/9 2018
I samarbejde med BILA, Arrow og Microsoft viser Systemate en IoT løsning, der kobler robot, IoT, Analytics og Business Intelligence sammen.

Fra d. 11-13. september, deltager Systemate i Elektronikmessen E-18, hvor vi står sammen med vores samarbejdspartnere i Arrow, Microsoft og BILA, og præsentere en end-to-end løsning med Robotics, IoT og data i forretnings systemer.

Systemates rolle i projektet er at binde information fra robotten sammen med Dynamics 365 for Field Service, til at modtage information når robotten serverer en vandflaske til en af de besøgende. Vi modtager bl.a. information via IoT når der bliver leveret en flaske, når robotten finder en tom flaske samt når robotten forsøger at levere en flaske men der ikke er nogen til at tage imod flasken.

Når robotten har taget en flaske fra robottens lager, sendes en besked via IoT hubben til Dynamics 365. Dette trigger et automatisk workflow i Dynamics 365 der fjerner en flaske fra robottens lagersted. Når robottens lager er tomt, genereres igen et automatisk workflow der aktiverer en arbejdsordre til en lagermedarbejder om at der skal genfyldes på robottens lager.

Denne arbejdsordre ser lagermedarbejderen på sin Dynamics 365 app (på telefon, tablet eller andet device) og genopfylder robottens lager. Når handlingen er udført, krydser lagermedarbejderen af at opgaven er udført, og her foretager Dynamics 365 en automatisk flytning af flasker fra hovedlageret til robottens lager.

Alle disse handlinger vises igen i et Power BI dashboard, hvor vi kan se information om de handlinger der er udført, dvs.: Hvor mange IoT messages har vi modtaget, hvor mange flasker er blevet leveret til de besøgende, hvor mange tomme flasker har den detekteret, og hvor mange flasker var der ikke modtagere til. Derudover måler vi på lagerstatus af hovedlageret og robottens lager. Alt sammen real time.

Ønsker du at vide mere om dine muligheder for udnyttelse af Microsoft Dynamics 365 for Field Service eller IoT teknologierne, så kontakt os endelig, eller se mere her.

Når din robot skal kunne lidt mere

Lad os hjælpe dig videre

Når din robot skal kunne lidt mere er klar til at hjælpe dig med at komme videre. Kontakt mig endelig for opklarende information.