”Løbemakker” med people skills og kundetække søges!

7/2 2022
Her i Systemate er der godt gang i hjulene og tiden står langt fra stille. Det betyder bl.a., at vi, i øjeblikket, søger en ”løbemakker” til Heidi Krogh Andersen, der er personaleansvarlig for konsulentafdelingen. Heidi elsker at løbe stærkt i sin hverdag, men med sin voksende afdeling er hastighedskravet langt om længe blevet for højt. Derfor søger vi en løbemakker til Heidi, der kan sætte pris på det høje tempo og den spændende udvikling som afdelingen byder på.

Skab harmoni mellem medarbejdere og kunder

Du vil komme til at varetage samme typer opgaver som Heidi, og dermed vil din rolle ligeledes blive som personaleansvarlig for konsulentafdelingen. Du vil således arbejde tæt sammen med Heidi i forbindelse med personaleledelse og medarbejderudvikling af fastansatte- og freelance it-specialister. Samtidig vil du komme til at indgå i et tæt samarbejde med kunden om bl.a. afklaring af rekrutteringsbehov, samt rekruttering af konsulenter, organisering af teams og projekter og strømlining af virksomhedens interne processer og kundens processer.

En typisk to do-liste kunne se sådan ud:

  • 1-til-1 samtaler med Anders Andersen, Børge Bentsen og Charlotte Carlsen
  • Screening af CV’er, ansæt vores nye kollega og udarbejde kontrakt
  • Kontakt kunderelationer
  • Udarbejdelse af medarbejderkontrakt
  • Spise lækker frokost i personalerestauranten!
  • Møde med marketingafdeling om udgivelse af faglig artikel
  • Arrangér vidensdelingsarrangement sammen med HR-afdeling
  • Administration af tidsregistrering og timesedler
  • Indkøb af faglige bøger til videns-tørstige kollegaer

Nok om os – hvem er du?

Ligesom Heidi, er du lidt af en krudtugle, der elsker at have travlt. Du trives godt i et højt tempo med daglige faglige udfordringer, og er hurtig til at skabe nære relationer til kunder, medarbejdere og kollegaer. Et af dine væsentligste succeskriterier er når både medarbejdere og kunder er glade.
Du har kendskab til it-branchen og kan derfor snakke nogenlunde med når der langes tekniske termer og forkortelser over skrivebordet.

Dagligdagen i Systemate

Systemate er et aarhusiansk softwarehus, der har eksisteret i over 20 år. Hos os er der rig mulighed for at dyrke både faglighed og sociale bånd til kollegaer. Vi er en samlet flok på mere end 70 passionerede it- og softwareudviklingsentusiaster, der ikke kunne drømme om at springe over, hvor gærdet er lavest. Når du møder os, vil du opleve en samling åbne og glade mennesker, der aldrig er for fine til et godt grin og en god portion selvironi. Vores organisationsstruktur er desuden flad som en pandekage. Det betyder i praksis, at alle er med til at afgøre, hvordan Systemate skal se ud i morgen.

Har vi vakt din interesse?

Hvis vi har vakt din interesse, vil vi meget gerne høre fra dig. Har du spørgsmål til stillingen, skal du være velkommen til at give Heidi Krogh Andersen et kald på tlf. 2363 6820. Du søger stillingen ved at sende dit CV og en ansøgning til job@systemate.dk.

Opstart vil være hurtigst muligt, så vi tager kandidater ind til samtale løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

”Løbemakker” med people skills og kundetække søges!

Lad os hjælpe dig videre

”Løbemakker” med people skills og kundetække søges! er klar til at hjælpe dig med at komme videre. Kontakt mig endelig for opklarende information.