Leverandør til den danske energisektor.

5/2 2019
Systemate har igennem mange år leveret softwareløsninger til den danske energisektor.

I et tæt samarbejde med blandt andet Energi Danmark, har Systemate opnået en stor domæneviden omkring hele energiområdet.

Lige fra PBA (ProduktionBallanceAnsvar), afregning, prisberegning, tilbud, kontrakter el-handel og meget mere, har Systemate udviklet og leveret løsninger, der har været med til at give den danske energisektor en fremtidssikret platform på flere digitale områder, der har rustet vores kunder, til at være konkurrencedygtige i et liberalt marked.

Hos Energi Danmark kører vi sideløbende tre projekter og Systemate har blandt andet lavet deres PBA-software, der er med til at lette og optimere produktionen af EL hos den enkelte decentrale el-producent. Med softwaren har Energi Danmark samtidig fuldt overblik over produktion, forbrug og planer hos deres producenter, og systemet danner derfor også grundlag for afregning og fakturering.

Med den ONLINE portal Systemate har udviklet til Energi Danmark, har vi sikret dem en skalerbar, teknologisk opdateret og effektiv platform. Platformen anvendes af Energi Danmark og deres ejere (SEAS, NRGI, ENERGI NORD, EWII, SEF Energi, Langelands Elforsyning), og af uafhængige salgsselskaber til administration af tilbud, prisberegning m.m.

Systemate er en stærk samarbejdspartner for den danske energisektor, og vores lange relation til branchen er vi meget glade for, og med de løsninger der er leveret og stadig udvikles på nu, kan vi uden at ryste på hånden, kalde os for en af Danmarks bedste leverandører til den danske energisektor.