IoT integreret i AX med Amazon Web Services

20/1 2018
Amazone Web Services (AWS) IoT er nu integreret med Dynamic AX/365.

Systemate har lavet en løsning således, at AWS IoT knappen nu er helt integreret med Dynamic AX. Det betyder, at vi nu er i stand til at registrere en salgsordre, tidsregistrere, positionsregistrere, procesregistrere, emneregistrere og eksempelvis lave service request via Amazone’s IoT platform. Enhver registrering via eks. et knaptryk medfører en aktivitet i ERP systemet, så nu er det kun ideerne, der sætter begrænsningerne.

Ved at anvende Amazons platform, springer I som virksomhed, en lang og omkostningsfuld udviklingsproces over. Via den integration Systemate har lavet til Dynamics AX, kan vores kunder hermed, starte op med det samme, og igennem Amazon er platformen uafhængig af geografi og netforbindelser, og kræver dermed ingen ekstra integration i internationale virksomheder.

Samtidig er al sikkerhed, forbindelse og interface vedligeholdt af Amazon, og man slipper dermed, for ekstra og omkostningsfulde investeringer til disse områder.

Kontakt os endelig hvis I står med et projekt. Vi er med på at lave et Prove of Concept eller prototyper. Så lad os vide, hvis du har en god ide til, hvordan vi kan anvende AWS IoT knappen i forhold til et ERP system eller en produktionsvirksomhed.

Bjarke Bliksted

Lad os hjælpe dig videre

Bjarke Bliksted er klar til at hjælpe dig med at komme videre. Kontakt mig endelig for opklarende information.

 +45 21 93 27 25

 bbl@systemate.dk