Grøn software fra Systemate

10/10 2018
Hos Systemate er vi stolte af, at samarbejde med virksomheder og organisationer, der er med til at forbedre vores miljø og gør en forskel for den verden vi lever i.

Systemate her igennem mange år, leveret software til forskellige virksomheder, der arbejder for at hjælpe vores miljø, og virksomheder der er aktive inden for grønne teknologier.

Vi lever i en verden, hvor der kommer mere og mere fokus på at udvikle vedvarende og miljørigtige løsninger. Udfordringerne i forhold til vores verdens bæredygtighed er ikke løst ved en enkel kode skrevet af vores udviklere, men når vi lavet et samarbejde med kunde, der er med til at gøre vores verden lidt grønnere, så gør det os en smule stolte.

Siden 2000 har Systemate arbejdet sammen med Dansk Retursystem, hvor vi i samarbejde med DRS, har lever software og styresystemer til hele deres pantsystem. At Dansk Retursystem er med til at nedskære udledningen af CO2 med over 100.000 tons pr. år, kan vi måske ikke helt tage æren for, men vi er glade for, at være en del af dette.

Se hele vores case med Dansk Retursystem.

Systemate har også leveret software til Vestas, der spiller en ikke så lille rolle, i udviklingen af vedvarende energikilder, og er med deres produkter, med til at nedskære udledningen af forsile brændstoffer og reducere CO2 udledning. Systemate har hjulpet Vestas med et framework til deres vindmøller.

Se hele vores case med Vestas.

Lige nu arbejder vi på Systemate, med et spændende projekt for en kunde, hvor vi bygger et system, der skal være med til at afhjælpe endnu flere miljømæssige udfordringer og gøre det nemmere og hurtigere at hjælpe vores land med at blive grønnere.

Vi ser frem til at snart kunne løfte sløret for mere omkring dette projekt.

Se vore Grøn Software cases.