Grøn software fra Systemate

25/11 2019
Hos Systemate er vi stolte af, at samarbejde med virksomheder og organisationer, der er med til at forbedre vores miljø og gør en forskel for den verden vi lever i.

Systemate her igennem mange år, leveret software til forskellige virksomheder, der arbejder for at hjælpe vores miljø, og virksomheder der er aktive inden for grønne teknologier.

Vi lever i en verden, hvor der kommer mere og mere fokus på at udvikle vedvarende og miljørigtige løsninger. Udfordringerne i forhold til vores verdens bæredygtighed er ikke løst ved en enkel kode skrevet af vores udviklere, men når vi lavet et samarbejde med kunde, der er med til at gøre vores verden lidt grønnere, så gør det os en smule stolte.

Siden 2000 har Systemate arbejdet sammen med Dansk Retursystem, hvor vi i samarbejde med DRS, har lever software og styresystemer til hele deres pantsystem. At Dansk Retursystem er med til at nedskære udledningen af CO2 med over 100.000 tons pr. år, kan vi måske ikke helt tage æren for, men vi er glade for, at være en del af dette.

Se hele vores case med Dansk Retursystem.

Systemate har også leveret software til Vestas, der spiller en ikke så lille rolle, i udviklingen af vedvarende energikilder, og er med deres produkter, med til at nedskære udledningen af forsile brændstoffer og reducere CO2 udledning. Systemate har hjulpet Vestas med et framework til deres vindmøller.

Se hele vores case med Vestas.

I samarbejde med elretur, har vi leveret en ny digital løsning til elreturs medlemmer. elretur håndterer elektronikaffald og udtjente batterier for, stod og manglede en tidssvarende digital løsning, der kunne håndtere de nye krav til branchen.

Systemate har nu leveret en ny fremtidssikret platform til elretur, der fortsat kan varetage arbejdet med at håndtere kundernes elskrot.

Se hele vores case med elretur.

Se vore Grøn Software cases.