Gå til proaktiv service med Dynamics 365 for Field Service

19/9 2018
En serviceorganisation er den forlængede arm til kunden i mange virksomheder. At levere en effektiv og god service, kan være afgørende i et stadigt bevægende marked, hvor kundernes loyalitet mod en leverandør er faldende. Pris er ikke længere nødvendigvis det vigtigste parameter, men engagement med kunderne og dialog, samt en hurtig og effektiv service.

Positioner dig med proaktiv service

For at kunne lever en problemfri, komplet serviceoplevelse, kan det med fordel være en ide, at udnytte de stadig bedre og mere effektive teknologiske/digitale værktøjer, der kan optimere din serviceafdelings resultater og ressourcer.

Med Dynamics 365 for Field Service får du indbygget intelligens, der hjælper dig med at løse serviceproblemer, før de opstår, reducere driftsomkostningerne og levere positive oplevelser på stedet.

Med Microsoft Dynamics 365 for Field Service, får virksomhederne mulighed for, at forbedre kundetilfredshed, nedsætte graden af servicereparationer og forbedre sin ressourceplanlægning.

Du får mulighed for at levere en problemfri, komplet serviceoplevelse med Dynamics 365 for Field Service.

Proaktiv og tilsluttet teknisk service begynder her

Med Dynamics 365 for Field Service kan I komme rundt om hele service organisationen og sikre jeres kunder den bedste service.

Systemet hjælper med at:

  • Optimere dine ressourcer
  • Gøre teknikerne mere effektive
  • Levére bedre resultater med IoT
  • Involvere dine kunder
  • Skabe udvikling med en moderne og fleksibel platform.

Systemate kan hjælpe med at sikre dine serviceorganisation

Vi hjælper dig med at få den bedst mulige udnyttelse af systemets evner. Ved en gennemgang af jeres organisation, kan vi udpege de fordele, der ligger lige for, og som kan udnyttes med det samme.

Via et tæt samarbejde med jer, får vi sat systemet op, så hele jeres serviceorganisation får indsigt i mulighederne og fordelene.

Med Microsoft Dynamics 365 for Field Service, bliver I klar til at differentiere jer på markedet og give jeres kunder en endnu bedre service, samtidig med, at I optimere jeres udnyttelse af ressourcerne.

Gå til proaktiv service med Dynamics 365 for Field Service

Lad os hjælpe dig videre

Gå til proaktiv service med Dynamics 365 for Field Service er klar til at hjælpe dig med at komme videre. Kontakt mig endelig for opklarende information.