Find din værdi i DataHub 3.0

1/3 2022
Ny generation af DataHub skal booste den grønne omstilling. Men hvordan kan du finde din værdi i den nye DataHub 3.0?

Systemate leverer 15 udviklere til Energinets udvikling af den nye DataHub. Med den grønne omstilling som omdrejningspunktet skal DataHub leve op til nye krav og behov på det danske elmarked. Her bidrager Systemate med omfattende kompetencer inden for IT til forsyningsbranchen og den grønne omstilling.

Oplysninger om danskernes elforbrug bliver samlet i DataHub, som også håndterer information om forbrug og forretningsprocesser i energimarkedet. Dermed håndterer DataHub alle måledata og forretningsprocesser for de ca. 3,3 mio. danske elforbrugere. Eksempelvis når netvirksomhederne indsender måledata fra et målepunkt til DataHub, der så videresender til en relevante elleverandør, som derpå kan afregne kunden.

Nu kommer der snart en DataHub 3.0, der bliver bygget for at kunne booste den grønne omstilling i Danmark. Med de mange nye krav til energisektoren er der et behov for at have en ny digital platform, der kan understøtte alle de forretningsgange den grønne omstilling kommer til at medføre.

Men hvordan finder du din værdi i den nye DataHub?

Systemate hjælper Energinet med at bygge den nye DataHub, og vi har en lang relation til energisektoren. Vi kender derfor om nogen til energidata og til mulighederne i DataHub. Så står du og overvejer hvordan du kan få ekstra værdi af den kommende opgave med at integrerer til DataHub 3.0? Så kan du tage en uforpligtende snak med Systemate om dine muligheder.

Find din værdi i DataHub 3.0

Lad os hjælpe dig videre

Find din værdi i DataHub 3.0 er klar til at hjælpe dig med at komme videre. Kontakt mig endelig for opklarende information.