Får du nok ud af dine energidata?

4/5 2022
Data fylder mere og mere. Både i forretningsgange og i forretningsudvikling. Der genereres millioner af energidata i dag, og med de nye digitale muligheder for at samle og stille disse data til rådighed, findes der nu muligheder for at bruge disse data aktivt, som vi ikke tidligere havde. Men hvordan skal du komme i gang, så det skaber mest muligt værdi og kan det være med til at booste din grønne omstilling?

Der sker en rivende udvikling i opsamling og lagring af data, der stilles til rådighed via nye platforme, der skal være med til at accelerere den udvikling der er i forsyningssektoren og industriens brug af energi og behov for at koble ind i energimodeller, hvor data og sektorkobling er noget der kommer til at fylde mere og mere i fremtiden.

Systemate inviterer sammen med Energinet og Center Denmark, dig til et indblik i de muligheder der findes i at udnytte de data der stilles til rådighed, så du kan finde en umiddelbar værdi til at styrke forretningen og ikke mindst i forretningsudviklingen, hvor data kan danne basen for nye forretningsmodeller, der kan give både dig og dine kunder helt nye muligheder til at effektivisere og være et skridt foran i markedet.

Bliv klogere på hvordan Energinet arbejder med Dataspaces, hvor der opsamles og lagres data der kan gøre dig klogere på både din og dine kunders forretning. Disse dataøkosystemer kan med intelligente løsninger booste din optimering af energiforbruget.

Få en introduktion til en række services, der kan hjælpe dig til, at efektivisere dit energiforbrug til at blive både grønt og billigt, ved at udnytte dataøkosystemer og den sektorkobling, fremtiden kommer til at byde på. Alt dette kan hjælpe dig med en reel dokumentation af dine indsatser på områder til fremtidige krav omkring afrapportering i.f.t. grønt aftryk og Co2 reduktion.

Bliv introduceret til sektorkoblingens perspektiver, hvor et samspil mellem industri og forsyning, kommer til at danne en vigtig del af fremtidens energinet og dermed den grønne omstilling Danmark har gang i nu og de kommende år. Hvordan kan sektorkobling være med til at accelerere den grønne omstilling?

Se hele agendaen her, og gør di selv klar til at booste din forretning og grønne omstilling ved brug af energidata og intelligente løsninger.