Få fem fordele med Business Intelligence lige her

6/6 2018
Her får du fem fordele, der kan opnås ved at drive din virksomhed baseret på fakta frem for mavefornemmelse.

Business Intelligence er en digital proces, hvor alle tænkelige oplysninger i virksomhedens mange IT-systemer graves frem. Det kan være lønsystemer, ERP-systemer og CRM-systemer. Et Business Intelligence System handler om at samle alle data og udnytte dem, til at træffe de rigtige beslutninger.

Her har vi samlet 5 fordele, som I kan vinde, ved korrekt anvendelse af en BI løsning.

1: Bedre beslutningsgrundlag

Med faktuelle data om din virksomhed øger du transparensen i driften, og kan dermed tage beslutninger på et langt stærke grundlag end din mavefornemmelse. Når du kan samle informationerne på tværs af medarbejdere, salg og systemer, får du, gennem analyser, en større forretningsindsigt, der er uvurderlig.

2: Agilitet

Hvis du løbende er i stand til at analysere på aktiviteterne i din virksomhed, er du bedre i stand til, at agere hurtigt for at løse eventuelle problematikker eller udnytte potentialet i fremgang på et givent område. Du kan forudsige og justere din forretning i god tid, inden der sker noget, der har væsentlig indflydelse på din forretning.

3:Ressourceoptimering

Et Business Intelligence system vil, udover øget transparens, ofte også automatisere mange tidskrævende processer. Det frigør medarbejdernes ressourcer og kompetencer til opgaver, der kan skabe større værdi for virksomheden.  En automatiseret proces begrænser samtidig risiko for datafejl.

4:Fleksibilitet

Business Intelligence systemer kan gøre det muligt for beslutningstagere at holde øje med ansvarsområder, uanset hvor i verden vedkommende befinder sig og hvilken digital enhed, han eller hun anvender til formålet. Derfor kan ledelsen altid i real time være opdateret på aktiviteterne i virksomheden.

5:Forretningstilpasset interface

Informationen i et Business Intelligence system kan tilpasses direkte til modtageren, så den enkelte medarbejder kun præsenteres med de data, der har en relevans ansvarsområderne, selvom alle i virksomheden benytter sig af samme BI-løsning.

Savner du yderligere viden omkring Business Intelligence og Power BI som værktøj, kan du tilmelde dig vores Gå-Hjem-Møde d. 14. juni, hvor vi giver en grundig introduktion til BI og Dynamics 365.

Du kan se hele programmet og tilmelde dig her.

 

 

Få fem fordele med Business Intelligence lige her

Lad os hjælpe dig videre

Få fem fordele med Business Intelligence lige her er klar til at hjælpe dig med at komme videre. Kontakt mig endelig for opklarende information.