Erfaren projektleder med stærk teknisk indsigt

21/12 2021
  • Har du overblikket til at styre projekterne i mål til tiden? 
  • Kan du give både kunderne og dine kollegaer tryghed i projektets fremdrift? 
  • Er du vant til at arbejde i krydsfeltet mellem agil softwareudvikling og kundens ønske om struktureret planlægning?  

Hos Systemate laver vi forretningskritiske systemer til vores kunder. Vi arbejder i komplekse domæner og med systemer, der ofte er en del af samfundskritisk infrastruktur. Vi leverer løsninger, der skal håndtere store mængder data og opfylde høje krav til svartider. 

Vi søger en projektleder med stærke kommunikationsevner, der både har lysten og evnen til at skabe god og konstruktiv fremdrift i projekter i et tæt samarbejde med kunden og  teamkollegaerne.  

Hos Systemate har vi højt kvalificerede medarbejdere, der er vant til at arbejde selvstændigt og lave kompromisløs software. Vi har en holdning til, hvordan tingene bør laves, og tror på at de gode argumenter vinder når vigtige beslutninger skal tages. Det kræver en projektleder, der har en pragmatisk tilgang og kan træffe de svære beslutninger også i de travle stunder. 

Om dig: 

  • Du har 3-5 års erfaring med succesrig IT-projektledelse og gerne en teknisk baggrund 
  • Du har god forretningsforståelse og er bevist om, hvordan opgaven løses, så kunden får en god oplevelse 
  • Det er en fordel, hvis du har et godt kendskab til forsyningssektorens kompleksitet 
  • Du er velorganiseret og det falder dig naturligt at styre tid, budget og scope – også når udfordringerne dukker op 
  • Du kan håndtere mange stakeholders 
  • Du har et skarpt blik for, at opgaven bliver fulgt til dørs og afsluttet 
  • Du har erfaring med personaleansvar og teamledelse Du befinder dig godt i andre menneskers selskab, er social og har gode kommunikationsevner. 

Systemate leverer softwareløsninger til Danmarks grønne omstilling 

Hos Systemate er vi stolte af at have en finger med i spillet, når det drejer sig om at skabe de softwareløsninger, der skal føre Danmark sikkert over målstregen i 2030. Hver dag arbejder vi tæt sammen med vores kunder i bestræbelsen på at skabe fremtidssikrede løsninger til forsyningssektoren. Vi udvikler bl.a. software, der sikrer den balance i elnettet, der i høj grad besværliggøres af de flygtige grønne energikilder. Vi udvikler desuden systemer til prissætning og afregning af el, markedskommunikation på el-markedet, samt de systemer, der skal håndtere og visualisere de enorme mængder el-data, der vil danne vidensfundamentet for omstillingen til 100% grøn energi.   

Dagligdagen i Systemate 

Systemate er et aarhusiansk softwarehus, der har eksisteret i over 20 år. Hos os er der rig mulighed for, at du kan dyrke din faglighed og samtidig blive udfordret på daglig basis. Vi er en flok på mere end 70 passionerede it- og softwareudviklingsentusiaster, der ikke kunne drømme om at springe over, hvor gærdet er lavest og det holder vi hinanden op på. Vi går ind for det gode gedigne håndværk og fordybelse i koden prioriteres højt. Når du møder os, vil du opleve en samling åbne og glade mennesker, der aldrig er for fine til et godt grin og en god portion selvironi. Vores organisationsstruktur er desuden flad som en pandekage. Det betyder i praksis, at alle er med til at afgøre, hvordan Systemate skal se ud i morgen.  

Du bliver en del af et projektlederfællesskab i Systemate, hvor sparring, vidensdeling og udvikling ikke bare er en mulighed men en essentielt parameter.  

Har vi vakt din interesse?  

Hvis vi har vakt din interesse på den ene eller den anden måde, vil vi gerne høre fra dig. Det gælder, uanset om det er i form af en ansøgning med cv eller et uformelt opkald. Du er velkommen til at give Jan Højgaard Rasmussen et kald på tlf: 4248 8484. Han har altid tid til en uforpligtende samtale.   

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning med CV til job@systemate.dk. Vi ønsker at finde de rette kandidater hurtigst muligt, så vi tager kandidater ind løbende.  

Vi glæder os enormt meget til at høre fra dig! 

Jan Højgaard Rasmussen

Lad os hjælpe dig videre

Jan Højgaard Rasmussen er klar til at hjælpe dig med at komme videre. Kontakt mig endelig for opklarende information.

 +45 42 48 84 84

 jhr@systemate.dk