En yderst motiverende og dejlig ramme at arbejde i.

25/4 2019
At være praktikant eller studiemedarbejder hos Systemate kan tilbyde dig mange ting. Hør her fra to praktikanter, hvad de fik ud af deres ophold.

Hos Systemate vil vi gerne tilbyde noget af vores kompetencesæt til nye kandidater og studerende. Derfor har vi i gennem det sidste års tid, haft flere praktikanter og studiemedarbejdere på vores kontor. Som virksomhed for vi berøring med helt nye kompetencer de medbringer fra deres studier, og som kollegaer i Systemate, får de berøring med en virksomhed i en branche der byder på mange udfordringer og muligheder. En Win-Win situation.

Her kan du læse lidt om, hvad Birgitte og Frederikke tænkte om deres 10 ugers praktik hos Systemate.

Birgitte: “Om min tid ved Systemate vil jeg gerne sige, at jeg var meget glad for den afslappede og professionelle stemning. Min oplevelse var, at alle tager et stort ansvar for egne opgaver, hvilket skaber en tillid til at alle medarbejdere bidrager på et meget højt plan. Dette har meget stor betydning, når man kommer som ny (praktikant), idet man bliver mødt med en positiv forventning om, at selvfølgelig kan man løse de opgaver, man bliver stillet. Frihed under ansvar. Fra dag ét følte jeg mig hermed som en fuldgyldig medarbejder hos Systemate”.

 

Frederikke: “Mine 10 uger som ekstern forretningsudvikler og praktikant hos Systemate har været helt utroligt spændende og lærerrige.

Jeg har lært meget om mig selv, bl.a. om den måde som jeg arbejder bedst på, og om de slags arbejdsopgaver som jeg nyder at arbejde med. Det har været muligt fordi Systemate, lige fra starten, har haft en enorm tiltro til mig, mine ideer og mine evner.

Det har været en yderst motiverende, og dejligt ramme at arbejde ind i”.

 

Birgitte: “Det var fedt at være i en virksomhed, hvor folk er glade for at hænge ud med hinanden, og hvor der aktivt er sat rammer om fællesskabet. Her tænker jeg på Systemates egen fredagsbar, at folk gik sammen til frokost og sad sammen ved bordene, at det blev fejret med lagkage, når et team havde opnået en milepæl i deres arbejde, og på traditionen med rundstykker hver fredag, hvor folk havde mulighed for at få en snak med hinanden på tværs af kontorer, projekter, teams og stillingsbetegnelser. Det er min klare erfaring fra de forskellige steder jeg har arbejdet, at jo bedre indsigt den enkelte medarbejder har i andres opgaver, jo mere tillid er der til hinanden, og jo mere parat er man til at hjælpe kolleger og løfte i flok, når det brænder på. Èn ting er at få en officiel briefing, noget andet er at få sig en snak me en kollega over et rundstykke eller en øl. Ofte vil folk hellere hjælpe en de har snakket godt og hyggeligt med, end en der kun taler til dem via en power point præsentation. De sociale rammer for at dette kan ske oplevede jeg hermed var til stede i rigt mål ved Systemate”.

Frederikke: “Samtidig har jeg nydt at lære mere om it-branchen, en branche som jeg aldrig havde troet at jeg skulle få lov til at opleve first hand. Hos Systemate er de især dygtige til deres arbejde og meget professionelle, så det har været et skønt sted for mig at kunne udforske it-branchen.

På samme tid er der en god stemning blandt de ansatte og en følelse af højt til loftet. De ansatte som jeg har mødt har alle været søde, hjælpsomme og interesserede i min rolle på kontoret”.

Birgitte: “Gennemgående nøgleord for min oplevelse ved Systemate som arbejdsplads er Ansvar, Anerkendelse, Ligeværd, Profesionalisme og Hygge”.

Frederikke: “Ja alt det til sammen gør Systemate til et rart sted at være praktikant”.

Birgitte og Frederikke var i 10 uger sat på et projekt, hvor de hjalp med at udvikle et koncept omkring digitale køreplaner til vores kunder.

Fra Systemates side, kan vi også kun sige, at vi har været glade for Birgitte og Frederikke, samt give vores varmeste anbefalinger til deres videre færd.

Skulle du stå og mangle en praktikplads eller et studiejob, og tænker at Systemate kunne være rammen for dette, så tag endelig fat i os.

Jan Højgaard Rasmussen

Lad os hjælpe dig videre

Jan Højgaard Rasmussen er klar til at hjælpe dig med at komme videre. Kontakt mig endelig for opklarende information.

 +45 42 48 84 84

 jhr@systemate.dk