Eksklusiv aftale med Silicon Valley Fast Track i 2019

13/12 2018
Det lykkedes Systemate at fange Stefan Lindegaard i Bangkok lufthavn, og kan nu offentliggøre vores aftale om, at vi får Stefan og Silicon Valley Mindset til Jylland i 2019.

Stefan er en anerkendt forfatter, keynote speaker, rådgiver og iværksætter, der rejser rundt i verden (og nu i Jylland.. 🙂 ) og uddanner ledere i Silicon Valley tankegangen.

Om hvordan man får skabt VÆKST ved at benytte nye teknologier, talent, stærke økosystemer, agilt lederskab og nye tilgange til forretningsmodeller.

I januar 2019 kan vi derfor HELT EKSKLUSIVT tilbyde en unik workshop for ledere, der er interesseret i at få opgraderet sig selv og sine teams, så de bliver helt klare til at omfavne fremtidens muligheder.

Denne 5 timers workshop med Stefan kommer til at fokusere på VÆKST! Det er en af de vigtigste opgaver som topleder at drive væksten frem i en virksomhed, men det er svært og særligt i en verden under hastig og konstant forandring. Og alligevel blomstrer virksomheder i Silicon Valley trods presset. Nøglen til deres succes er en tilgang til udfordringer og muligheder, som vi kalder “the Silicon Valley Mindset”.

Denne tankegang er forankret i et ord: Impact. Ved at udnytte nye teknologier, talent, stærke økosystemer, agilt lederskab og nye tilgange til forretningsmodeller, påvirker Silicon Valley hele brancher på måder der former hele verdenen. Hvis en virksomhed skal trives – endsige overleve – i det næste årti, skal dets ledere forstå Silicon Valley-tankegangen og være i stand til at sætte det på arbejde i virksomheden.

Hos Systemate er vi ret så glade for denne aftale med en af de absolut førende personer på området, og ser frem til en vildt berigende dag, med inspiration i højeste kvalitet.

Se mere om denne super spændende workshop.