Backend-udvikler med lyst til at arbejde med Azure Suitens-teknologier søges til et projekt i samfundskritisk infrastruktur

16/3 2022
Vil du arbejde med kritisk dansk infrastruktur og komplekse domæner?

Systemate søger lige nu en backend-udvikler til et projekter i forsyningssektoren, hvor der skal arbejdes på løsninger, der håndterer data til det danske elnet. Det betegnes som kritisk dansk infrastruktur, og det kræver, at vi har kvalitet i fokus. 

Vi bygger systemer ud fra en DevOps.-tilgang, hvor Azure Suitens-teknologier bliver anvend bredt. Vi arbejder med en agil tilgang og i samarbejde med andre teams tilknyttet andre domæner ved kunden. 

Der bygges i moderne teknologier og ud fra moderne metoder, så systemet kan fremtidssikres så godt som muligt.  

Du får mulighed for Impact og udvikling 

Du vil komme til at arbejde med de nyeste teknologier i et komplekst og spændende domæne, hvor du får mulighed for at bidrage til et kritisk system, og da der er tale om samfundskritisk infrastruktur, mener vi det faktisk, når vi siger, at vi har kvalitet i højsædet i vores software. Så vi kan godt love, at du vil få mulighed for at udvikle din faglighed. 

Systemet skal bygges i Azure, men det er ikke påkrævet med erfaring, men essentielt, at du har lyst til at blive ekspert i det. Du skal arbejde sammen med resten af teamet, og du bliver derfor en del af en større gruppe hos Systemate, så det er vigtigt, at du har holdånden med.  

Du har erfaring med: 

  • .NET 
  • C# 
  • Azure – erfaring er meget velkomment, men ikke essentielt 
  • Du vil arbejde Agilt og med en DevOps.-tilgang 
  • Clean code – kendskab ønsket 

Bliv en del af den grønne omstilling 

I Danmark har vi store planer for den grønne omstilling. Det betyder, at vi hele tiden spekulerer i, hvordan vi skal komme sikkert og effektivt i mål. Et af de områder, der i øjeblikket udvikler sig med lysets hast, er området for grøn energi. Her går spørgsmålet på, hvordan vi bedst muligt udnytter jordens vedvarende energikilder, nemlig vind-, sol- og vand energi. Danmark er ambitiøse. Faktisk så ambitiøse, at vi har givet os selv en skarp deadline. Danmark kræver nemlig intet mindre end en 70% reduktion i udledningen af drivhusgasser i 2030 sammenlignet med 1990. Foreløbigt har vi opnået de 40% siden 1990. Så selvom vi allerede er godt på vej, har vi alligevel enormt travlt!

Systemate leverer softwareløsninger til Danmarks grønne omstilling

Hos Systemate er vi stolte af at have en finger med i spillet, når det drejer sig om at skabe de softwareløsninger, der skal føre Danmark sikkert over målstregen i 2030. Hver dag arbejder vi tæt sammen med vores kunder i bestræbelsen på at skabe fremtidssikrede løsninger til forsyningssektoren. Vi udvikler bl.a. software, der sikrer den balance i elnettet, der i høj grad besværliggøres af de flygtige grønne energikilder. Vi udvikler desuden systemer til prissætning og afregning af elkunder, markedskommunikation på elmarkedet, samt de systemer, der skal håndtere og visualisere de enorme mængder eldata, der vil danne vidensfundamentet for omstillingen til 100% grøn energi.  

Dagligdagen i Systemate

Systemate er et aarhusiansk softwarehus, der har eksisteret i over 20 år. Hos os er der rig mulighed for, at du kan dyrke din faglighed og samtidig blive udfordret på daglig basis. Vi er nemlig en samlet flok på mere end 70 passionerede it- og softwareudviklingsentusiaster, der ikke kunne drømme om at springe over, hvor gærdet er lavest. Og dette holder vi hinanden oppe på. Vi går ind for det gode, gedigne håndværk, og fordybelse i koden prioriteres højt. Når du møder os, vil du opleve en samling åbne og glade mennesker, der aldrig er for fine til et godt grin og en god portion selvironi. Vores organisationsstruktur er desuden flad som en pandekage. Det betyder i praksis, at alle er med til at afgøre, hvordan Systemate skal se ud i morgen. 

Har vi vakt din interesse? 

Hvis vi har vakt din interesse på den ene eller den anden måde, vil vi meget gerne høre fra dig. Det gælder, uanset om det er i form af en traditionel ansøgning, eller et uformelt opkald. Du skal være velkommen til at give Jan Højgaard Rasmussen et kald på tlf: 4248 8484 eller sende ham en mail på jhr@systemate.dk. Han har altid tid til en uforpligtende samtale.  

Du søger stillingen her. Vi ønsker at finde de rette kandidater hurtigst muligt, så vi tager kandidater ind løbende. 

Vi glæder os enormt meget til at høre fra dig!

Jan Højgaard Rasmussen

Lad os hjælpe dig videre

Jan Højgaard Rasmussen er klar til at hjælpe dig med at komme videre. Kontakt mig endelig for opklarende information.

 +45 42 48 84 84

 jhr@systemate.dk