Backend-udviklende superhelte søges!

1/1 2022
Lad dine kompetencer inden for .NET bidrage direkte til Danmarks grønne omstilling

Skal dine kompetencer inden for softwareudvikling bidrage til Danmarks klimamål?
I øjeblikket er vi på udkig efter en håndfuld talentfulde backend orienterede softwareudviklere til et par forskellige projekter, der bidrager til den grønne omstilling i Danmark med fokus på vores kunder i forsyningssektoren og særligt energisektoren. Du kan forvente at arbejde med komplekse og samfundskritiske løsninger, så vi mener det faktisk når vi siger, at kvalitet er i højsædet.

Du sætter stor pris på agil softwareudvikling, og have interesse for backend udvikling i C# og .NET. Det vil desuden være en fordel hvis du har prøvet kræfter med en eller flere af følgende teknologier og metoder, men det er ikke et krav:

  • Azure teknologierne
  • Azure Cloud
  • Automatisk test: Nancy.Testing, Fluent Assertions, Ploeg.AutoFixture
  • SOLID og Clean Code
  • MS SQL / NoSQL (MongoDB)
  • Domain Driven Design

Dit mindset er alfa omega
Dog er din erfaring med konkrete teknologier langt fra den afgørende faktor. Vi forventer nemlig ikke, at du har dybdegående kendskab til alle de teknologier som vi efterspørger her. Vi forventer heller ikke, at du allerede nu er ekspert på domænet. I stedet forventer vi, at du har det mindset, der gør, at du bliver det med tiden. Vi håber samtidig, at du vil tage aktiv del i udviklingen af disse softwaresystemer, og at du har lyst til at byde ind ift. udviklingsmetoder, den tekniske opbygning på baggrund af dine tidligere erfaringer, dine holdninger til best practices og alt derimellem. Kunne rollen som backend udvikler hos Systemate være noget for dig?

Bliv en den af den grønne omstilling
I Danmark har vi store planer for den grønne omstilling. Det betyder, at vi hele tiden spekulerer i hvordan vi skal komme sikkert og effektivt i mål. Et af de områder, der i øjeblikket udvikler sig med lysets hast, er på området for grøn energi. Her går spørgsmålet på hvordan vi bedst muligt udnytter jordens vedvarende energikilder, nemlig vind-, sol- og vand energi.

Vi er ambitiøse. Faktisk så ambitiøse, at vi har givet os selv en skarp deadline. Vi kræver nemlig intet mindre end en 70% reduktion i udledningen af drivhusgasser i 2030 sammenlignet med 1990. Foreløbigt har vi opnået de 40% siden 1990. Så selvom vi allerede er godt på vej, har vi alligevel enormt travlt!

Systemate leverer softwareløsninger til Danmarks grønne omstilling
Hos Systemate er vi stolte af at have en finger med i spillet når det drejer sig om at skabe de softwareløsninger, der skal føre Danmark sikkert over målstregen i 2030. Hver dag arbejder vi tæt sammen med vores kunder i bestræbelsen på at skabe fremtidssikrede løsninger til forsyningssektoren. Vi udvikler bl.a. software, der sikrer den balance i elnettet, der i høj grad besværliggøres på baggrund af de flygtige grønne energikilder. Vi udvikler desuden systemer til prissætning og afregning af el-kunder, markedskommunikation på elmarkedet, samt de systemer, der skal håndtere og visualisere de enorme mængder el-data, der vil danne videns-fundamentet for omstillingen til 100% grøn energi.

Softwareudviklerne – hverdagens klimahelte
Dette kunne vi ikke gøre uden vores passionerede og dygtige softwareudviklere. Systemate ynder derfor at samle branchens dygtigste hjerner under ét tag. Vi har brug for den slags softwareudviklere, der har mod på at kaste sig ud i det ukendte terræn – altså det komplekse domæne, der er den grønne omstilling, samt de innovative it-løsninger dette domæne kræver.

Dagligdagen i Systemate
Systemate er et aarhusiansk softwarehus, der har eksisteret i over 20 år. Hos os er der rig mulighed for, at du kan dyrke din faglighed, og samtidig blive udfordret på daglig basis. Vi er nemlig en samlet flok på mere end +70 passionerede it- og softwareudviklings-entusiaster, der ikke kunne drømme om at springe over hvor gærdet er lavest. Og dette holder vi hinanden oppe på. Vi går ind for det gode, gedigne håndværk, og fordybelse i koden prioriteres højt. Når du møder os, vil du vil opleve en samling åbne og glade mennesker, der aldrig er for fine til et godt grin og en god portion selvironi. Vores organisationsstruktur er desuden flad som en pandekage. Det betyder i praksis, at alle er med til at afgøre hvordan Systemate skal se ud i morgen.

Har vi vakt din interesse?
Hvis vi har vakt din interesse på den ene eller den anden måde, vil vi meget gerne høre fra dig. Det gælder uanset om det er i form af en traditionel ansøgning, en mail med dit cv eller et uformelt opkald. Du skal være velkommen til at give Jan Højgaard Rasmussen et kald på tlf: 4248 8484 eller sende ham en mail på jhr@systemate.dk. Han har altid tid til en uforpligtende samtale.

Du søger stillingen ved at sende dit CV til job@systemate.dk. Vi ønsker at finde de rette kandidater hurtigst muligt, så vi tager kandidater ind løbende.

Vi glæder os enormt meget til at høre fra dig!

Jan Højgaard Rasmussen

Lad os hjælpe dig videre

Jan Højgaard Rasmussen er klar til at hjælpe dig med at komme videre. Kontakt mig endelig for opklarende information.

 +45 42 48 84 84

 jhr@systemate.dk