6 tendenser i produktionsindustrien i 2019

28/2 2019
Lige siden den første industrielle revolution har produktionsvirksomheder været drivkraften bag den sociale og industrielle udvikling.

Vi befinder os midt i endnu en industriel revolution, hvor en ny generation af avancerede teknologier transformerer produktionsvirksomheder til at være mere forbundne, intelligente og i sidste ende meget mere produktive. Det traditionelle fabriksgulv erstattes af smarte produktionsanlæg, hvor teknologikyndige medarbejdere skaber fremtidens produkter med intelligente robotter.

I denne fjerde industrielle revolution har maskinerne smarte sensorer, der indsamler omfattende realtidsdata, mens kunstig intelligens giver overmenneskelig produktionseffektivitet og kvalitetssikring. Transaktioner får langt større gennemsigtighed og sikkerhed med blockchain-teknologi, og edge computing garanterer næsten uafbrudt netværksforbindelse, mens de kommende 5G-hastigheder åbner for behandling af stadig større datamængder overalt.

Moderne produktionsvirksomheder er ikke længere blot producenter. De er den tråd, der forbinder hele livscyklussen for et produkt, og deres succes i dette moderne miljø er stadig mere afhængig af teknologi, som kan fremme innovation og understøtte en mere intelligent drift.

Denne rapport ser nærmere på seks nye tendenser, som Microsoft mener vil hjælpe produktionsvirksomheder med at designe intelligente løsninger og effektivisere driften.

Hent rappporten og se nærmere på tendenserne:

  • Konvergens mellem IT og OT
  • Fremkomsten af XaaS
  • Intelligente produktionsløsninger
  • Udvikling af nye produktionsløsninger
  • Udvikling af nye produktionsteknologier
  • Virksomheder tilpasser sig til en arbejdsstyrke i konstant udvikling
  • Usikkerhed er en del af hverdagen.

God læselyst.