Projektstyring - Workshop

AX Projektstyring henvender sig til virksomheder med kompleks produktion – det vil sige, at virksomhedens produkter oftest er skræddersyede eller konfigureret/sammensat til den enkelte kunde. Hvordan lyder dine svar til nedenstående spørgsmål?

Ved du hvad det faktisk koster dig at levere dine produkter/projekter?

Til trods for en bred anvendelse af ERP og andre støttesystemer, så mangler mange projektstyrede produktionsvirksomheder et samlet overblik over, hvad det faktisk koster at producere deres produkter.

Fordelen ved at anvende projektstyring som en del af dit ERP-system er, at du kan samle alle omkostninger og indtægter på et projekt og dermed få retvisende efterkalkulationer.

Har du det fornødne overblik over økonomien undervejs?

Hvis håndtering af et projekts transaktioner er spredt ud i forskellige systemer og regneark, mister man hurtigt det økonomiske overblik på igangværende arbejder.

Ved at samle det økonomiske overblik, kan man hurtigt detektere afvigelser fra budget og dermed sætte effektivt ind overfor potentielle budgetoverskridelser.

Bruger du meget tid på at samle data ind, for at få overblikket i dag?

Kompleks produktion involverer mange medarbejdere i virksomheden, som bidrager til virksomhedens værdikæde. Opsamling af kritisk information til styring af dette kan for mange virksomheder være meget ressourcekrævende. Det resulterer ofte I, at det enten bliver en meget tidskrævende opgave, eller at det slet ikke bliver gjort.

Når man samler virksomhedens aktiviteter løbende i et projekt, bliver aktiviteter opdateret løbende, og dermed reduceres indsatsen for at bevare overblikket markant. Gevinsten er et kontinuerligt overblik og proaktive indsatser til at korrigere eventuelle afvigelser.

 

Hos Systemate har vi lavet et workshoptilbud, hvor vi tilbyder at komme ud for at klarlægge, hvor skoen trykker mest ift. projektstyring hos jer, og hvorhenne der nemmest (Og billigst) kan opnås gevinster. Workshoppen tager 1,5 – 2 timer og du får 2 af vores konsulenter ud på besøg.