Microsoft Power BI. Business intelligence – som du aldrig har oplevet det før.

Kom fra data til indsigt på få minutter. Alle data, hvor som helst, på alle måder. Alt sammen i én og samme visning.

Hvad er Power BI?

Power BI er en pakke med analyseværktøjer til virksomheder, som giver indsigt i hele organisationen. Opret forbindelse til hundredvis af datakilder, gør forberedelse af data enklere, og muliggør ad hoc-analyse. Opret flotte rapporter, og publicer dem, så din organisation kan bruge dem på internettet og på tværs af mobilenheder. Alle kan oprette personligt tilpassede dashboards med et unikt 360-graders indsigt i deres virksomhed. Og skalere på tværs af virksomheden med indbygget styring og sikkerhed.

Power BI og dig

Til analytikere

Kom hurtigt fra data til indsigt til handling. Opret forbindelse til hundredvis af kilder, forbered nemt data, og opret flotte rapporter på få minutter.

Gå fra data til viden til handling med Power BI Desktop.

Udforsk dine data, uanset hvor de er – i clouden eller i det lokale miljø – herunder big data-kilder. BI Desktop, der har forbindelse til hundredvis af kilder og er i konstant vækst, giver dig mulighed for at trække på stor viden i en bred vifte af scenarier.

Til virksomhedsbrugere

Vid altid besked. Se dashboards på internettet eller på din telefon, modtag alarmer, når data ændres, og analysér ned i detaljerne. Dine data – lige ved hånden.

Power BI forvandler branchedata til gennemtænkte beslutninger.

Til it

Gør administration enklere, opnå overholdelse af angivne standarder, og beskyt data, mens folk får den indsigt, de har brug for.

BI skabt til it – fra den virksomhed, du allerede har tillid til

Din virksomhed har brug for indsigt til at træffe beslutninger i realtid på alle niveauer. Skab en datakultur, hvor alle er bemyndiget. Hjælp dem med at få det bedste fra hånden vha. velkendte værktøjer til at få indsigt på få sekunder. Opfyld samtidig kravene til sikkerhed og styring samt de lovmæssige krav vha. en virksomhedsmæssig BI-platform (business intelligence), som du kan have tillid til.

Til udviklere

Giv dine apps liv med data. Integrer nemt interaktive datavisualiseringer, og levér interessante rapporter – med høj nøjagtighed på en hvilken som helst enhed.

Power BI Embedded – til uafhængige softwareproducenter og udviklere.