Microsoft Dynamics AX

Systemate har siden 1985 arbejdet med ERP løsninger fra Microsoft, og siden de frigav deres første Dynamics AX løsning, har vi implementeret og rådgivet vore kunder i AX løsningerne. Tilpasninger, opdateringer og bedste udnyttelse af systemet er vores spidskompetencer.

Fra de tidligste versioner til nyeste opdatering

Hos Systemate har vi altid fokus på vores kunders behov og mulighed for udnyttelse af systemerne. I samarbejde med kunden, ser vi på jeres udgangspunkt og opbygning af organisationen, hvorefter vi kan udvikle den konkrete ERP løsning til jeres forretning.

For at sikre, at vi laver et system til jeres fordel, oparbejder vi domæneviden om jeres processer, og med vores lange erfaring og dygtige konsulenter, der har bund i mange år særligt fra produktionsbranchen, kan vi udvikle en ERP-løsning, der kommer til at – ikke bare nu, men også på lang sigt – understøtte netop jeres forretningsgange.

Med Microsoft Dynamics AX får en virksomhed bedre forudsætninger for at styre og forenkle sin daglige drift. Værktøjer i Dynamics AX giver din forretning forudsætningerne for at maksimere potentiale og vækst.

I samarbejde med konsulenterne fra Systemate, kan vi hjælpe jer med at få det meste ud af jeres løsning og få optimeret værdien af jeres investering.

Sammenholdt med vores Systemate Customer Care får vores kunder en løsning, der ikke bare løser deres digitale udfordringer nu, men som giver dem en platform, der konstant vil være i udvikling sammen virksomheden, og de nye behov og udfordringer som der opstår i en forretning i fremdrift.

Microsoft Dynamics AX giver dig følgende fordele:

  • Opfylde forretningsmæssige behov med tilpassede løsninger, udviklet til forskellige brancher.
  • Hurtig reaktion på nye muligheder, via intuitive, ensrettede økonomimodeller, afspejlet i virksomhedens organisationsstruktur og processer.
  • Grænseflade med udseende og funktionalitet der ligner Microsoft Office, hvilket gør det nemt for nye brugere at tage systemet til sig.

Mangler du en dygtig partner, der kan hjælpe din forretning med at få den bedste ERP-løsning? Systemate er din næste Microsoft Dynamics AX partner.

Martin Dommerby

Lad os hjælpe dig videre

Martin Dommerby er en af vores specialister på området og sidder klar til at rådgive og hjælpe dig videre.

 +45 26 24 64 62

 mdo@systemate.dk