Microsoft Dynamics 365 – fremtidens platform

Det er ikke uden grund, at Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations bliver kaldt fremtidens platform. Dynamics 365 er en videreudvikling af Microsoft Dynamics AX og NAV og åbner op for helt nye muligheder.

Microsoft Dynamics 365 er en cloud-baseret platform, som samler en lang række af Microsofts IT-platforme i én løsning. Dynamics 365 integrerer blandt andet Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Power BI, Microsoft Flow og Microsoft Machine Learning med ERP – og dækker derfor alle dele af jeres forretning.

Skab sammenhæng i virksomheden

Når alle systemer samles under ét, nedbryder I siloerne mellem jeres afdelinger og skaber større sammenhængskraft i virksomheden, hvilket både øger effektiviteten og fleksibiliteten.

Med Dynamics 365 er der fuld tilgængelighed på alle mobile enheder, hvilket gør det muligt at komme til vigtige data – uanset om I er på kontoret eller på farten.

Opbygningen af en Dynamics 365-ERP kan sidestilles med måden, vi henter apps til vores smartphones. Vi tilføjer de apps, som vi har behov for. På den måde kan I starte i det små og udvikle jeres platform hen ad vejen – og det har
aldrig været nemmere.

Tilpas platformen til din virksomhed

Dynamics 365 er skalerbar. Det vil sige, I kan tilpasse platformens omfang til virksomhedens behov. Der er mulighed for løbende at tilkøbe moduler og applikationer fra AppSource, når behovet opstår, og nemt og smidigt integrere dem i jeres platform. På den måde kan jeres virksomhed lynhurtigt åbne op for helt nye muligheder.

En fremtidssikret platform

En af de helt store fordele ved Dynamics 365 er platformens placering i skyen. Placeringen i skyen betyder, at platformen altid er opdateret til den nyeste version. Med 365 undgår I derfor de lange og dyre implementeringer af nye versioner – I får med andre ord en fremtidssikret platform.

Har I allerede en Dynamics 365-platform, og har I brug for hjælp til at optimere jeres udnyttelse? Hos Systemate sikrer vi, at I får det maksimale ud af jeres ERP-løsning. Har I brug for særlige eller unikke moduler og løsninger, kan vi både udvikle og integrere dem i jeres platform.

Martin Dommerby

Lad os hjælpe dig videre

Martin Dommerby er en af vores specialister på området og sidder klar til at rådgive og hjælpe dig videre.

 +45 26 24 64 62

 mdo@systemate.dk